Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Su geçirmez de olacakmış nexus 6 konuya eklendi :)
Su geçirmezlik özelliği de var fiyatını hajediyor :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

ErenMSC

Üye
5.96 nedir ya :( Bari 5" lik versiyonuda çıksaydı

Invoke

Invoke

Üye
650 mi 500 mü?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
5.96'' ekran alınmama sebeplerinden birisi zaten. Google n'aptığını biliyordur umarım. ''Telefon'' dediğin 5'' geçmeyecek.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Amma abarttınız iPhone 6 plus ile yan yana çekilmiş fotoğrafı var onun gibi yer kapıyor çerçeve ince

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
560 dolar 32 GB için 649 dolar 64 GB için miş :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Sen al bakalım Nexus 6'yı, taşıma zorluğu çekecek misin çekmeyecek misin?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben note 3 te yazın düşücek diye korkuyorum bunu alsam gerekmedikçe cebe atmam :D

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu arada iPhone 6+ a göre ekran boyutu daha büyük olmasına rağmen aradaki genel boyut farkı çok az. Apple cidden çok kalın çerçeveler kullanıyor.
Ancak Orta tuş kalkacak o zaman çerçeve kalmaz :D

Invoke

Invoke

Üye
Bugün çocuğun biri kot cebinden Z Ultra çıkarttı, üstelik kılıfla iyice büyütmüş ve kalınlaştırmış. Hayretle izledim ama adamlar taşıyor. Nexus 6 da gayet taşınır bence. Bende olsa taşırım, gayet rahat da kullanırım.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, UpOneTR ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bugün çocuğun biri kot cebinden Z Ultra çıkarttı, üstelik kılıfla iyice büyütmüş ve kalınlaştırmış. Hayretle izledim ama adamlar taşıyor. Nexus 6 da gayet taşınır bence. Bende olsa taşırım, gayet rahat da kullanırım.
Aynen öle 6 inç diye çok abartıldı , gayet taşınabilir ve ip6plus gibi yer kaplıyor

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
6 Plus ile Nexus 6'yı neden karşılaştırıyorsun ki? Apple çerçeve işlerinde zaten vasat. Sonuçta Apple ya, satar satar.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
6 Plus ile Nexus 6'yı neden karşılaştırıyorsun ki? Apple çerçeve işlerinde zaten vasat.
Ee aynı yer kaplıyor diyorum iPhone 6 plus taşınırsa buda taşınır :) o k adar abartılacak yanı yok :)

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
6 Plus ile Nexus 6'yı neden karşılaştırıyorsun ki? Apple çerçeve işlerinde zaten vasat. Sonuçta Apple ya, satar satar.
Neden karşılaştırmayayım? APPLE bu boru mu?

Apple'ı küçümseme bence.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve .NeXuS.
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Her neyse ya, ekran büyüklüğü kişiseldir tabi. Bize düşen şey donanımı tartışmak. :islik

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bu ön deki alt tarafta olan hoperlor biraz bozmuş tasarımı ama güzel

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Tasarım oldukça güzel.

Üst Alt