avast Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nexus 5 olmasına rağmen cezbetti beni de. Genişletmek için tıkla ... Aynen haci banada baya iyi gozuktu garantiye verip 4-5 kere nexus5 i bundanmu alsak
-qarapapaq-' Alıntı: Nexus 5 olmasına rağmen cezbetti beni de. Genişletmek için tıkla ... Aynen haci banada baya iyi gozuktu garantiye verip 4-5 kere nexus5 i bundanmu alsak
Murat Alper Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Tamamen fake.Videoyu izlemeden paylaştın sanırım. Genişletmek için tıkla ... pardon kusura bakma izledim ama dikkat etmemişim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Tamamen fake.Videoyu izlemeden paylaştın sanırım. Genişletmek için tıkla ... pardon kusura bakma izledim ama dikkat etmemişim
NEXUS Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: ama bunda parlak bi renk var belli oluyo neyse kılıflı kullanılır zaten Genişletmek için tıkla ... Nexus ta kılıf kullanmaya gerek yok nexus 4 e bi kere bile kılıf takmadim
MaxipmaN' Alıntı: ama bunda parlak bi renk var belli oluyo neyse kılıflı kullanılır zaten Genişletmek için tıkla ... Nexus ta kılıf kullanmaya gerek yok nexus 4 e bi kere bile kılıf takmadim
Invoke Üye avast' Alıntı: Aynen haci banada baya iyi gozuktu garantiye verip 4-5 kere nexus5 i bundanmu alsak Genişletmek için tıkla ... Deli dehşet olur. kısmet, güzel hayal
avast' Alıntı: Aynen haci banada baya iyi gozuktu garantiye verip 4-5 kere nexus5 i bundanmu alsak Genişletmek için tıkla ... Deli dehşet olur. kısmet, güzel hayal
teknolojibaronu Üye Bence nexus yazısı olmasi çok daha güzel bir görünüm kazandırmış markasıda belli olsun yani mr.bell' Alıntı: Türkiyeye resmi yollardan gelmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Gelir.
Bence nexus yazısı olmasi çok daha güzel bir görünüm kazandırmış markasıda belli olsun yani mr.bell' Alıntı: Türkiyeye resmi yollardan gelmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Gelir.
PriZm Üye mr.bell' Alıntı: Türkiyeye resmi yollardan gelmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Neden gelmesin?
mr.bell' Alıntı: Türkiyeye resmi yollardan gelmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Neden gelmesin?
NEXUS Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Türkiyeye resmi yollardan gelmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Derken resmi olarak gelecektir Galaxy nexus , nexus 4 , nexus 5 gibi
mr.bell' Alıntı: Türkiyeye resmi yollardan gelmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Derken resmi olarak gelecektir Galaxy nexus , nexus 4 , nexus 5 gibi
PriZm Üye teknolojibaronu' Alıntı: Bence nexus yazısı olmasi çok daha güzel bir görünüm kazandırmış markasıda belli olsun yani Genişletmek için tıkla ... Açıkçası benimde herkesin aksine Nexus serisinin arkasındaki büyük Nexus yazısı hoşuma gidiyor.
teknolojibaronu' Alıntı: Bence nexus yazısı olmasi çok daha güzel bir görünüm kazandırmış markasıda belli olsun yani Genişletmek için tıkla ... Açıkçası benimde herkesin aksine Nexus serisinin arkasındaki büyük Nexus yazısı hoşuma gidiyor.
mr.bell Üye Bunu Lg değil Motorola yapıyor ve bildiğim kadarı ile ülkemizden çekilme kararı alalı çok oldu motorola.
Bunu Lg değil Motorola yapıyor ve bildiğim kadarı ile ülkemizden çekilme kararı alalı çok oldu motorola.
avast Üye -qarapapaq-' Alıntı: Deli dehşet olur. kısmet, güzel hayal Genişletmek için tıkla ... Turkiyeye gelsinde sansimizi deneyrlim
-qarapapaq-' Alıntı: Deli dehşet olur. kısmet, güzel hayal Genişletmek için tıkla ... Turkiyeye gelsinde sansimizi deneyrlim
Invoke Üye mr.bell' Alıntı: Bunu Lg değil Motorola yapıyor ve bildiğim kadarı ile ülkemizden çekilme kararı alalı çok oldu motorola. Genişletmek için tıkla ... Niye hacı moto g satılmıyor mu ülkede?
mr.bell' Alıntı: Bunu Lg değil Motorola yapıyor ve bildiğim kadarı ile ülkemizden çekilme kararı alalı çok oldu motorola. Genişletmek için tıkla ... Niye hacı moto g satılmıyor mu ülkede?
NEXUS Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Bunu Lg değil Motorola yapıyor ve bildiğim kadarı ile ülkemizden çekilme kararı alalı çok oldu motorola. Genişletmek için tıkla ... Nexus modelleri turkiyeye geliyor galaxy nexus tan beri ve bu google yapıyor Motorola üretiyor satışa sunulacaktır artı moto g satılıyor turkiyede
mr.bell' Alıntı: Bunu Lg değil Motorola yapıyor ve bildiğim kadarı ile ülkemizden çekilme kararı alalı çok oldu motorola. Genişletmek için tıkla ... Nexus modelleri turkiyeye geliyor galaxy nexus tan beri ve bu google yapıyor Motorola üretiyor satışa sunulacaktır artı moto g satılıyor turkiyede
mr.bell Üye Satılıyor ama motorolada çekilme kararı aldı diye biliyorum bende. Yani cihaz gelse bile paralel ithaalat şeklinde gelir diye düşünüyorum.
Satılıyor ama motorolada çekilme kararı aldı diye biliyorum bende. Yani cihaz gelse bile paralel ithaalat şeklinde gelir diye düşünüyorum.
NEXUS Üye Konu Sahibi mr.bell' Alıntı: Satılıyor ama motorolada çekilme kararı aldı diye biliyorum bende. Yani cihaz gelse bile paralel ithaalat şeklinde gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayır resmi olarak gelecektir
mr.bell' Alıntı: Satılıyor ama motorolada çekilme kararı aldı diye biliyorum bende. Yani cihaz gelse bile paralel ithaalat şeklinde gelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayır resmi olarak gelecektir