Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

iPhone 6 Plus mı yoksa Nexus 6 mı diyorsunuz ?

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 6 bence turbo charching özelliği çok güzel

Tepkiler: Furkan Emekli

0MG90

Üye
Kesinlikle 6 Plus.

Tepkiler: .NeXuS. ve lazye

KayraBey

Üye
Bu telefon dururken iPhone diyenler var. Sopam nerde benim

Tepkiler: ErenMSC ve .NeXuS.

Sucrofe

Üye
Nexus 6 ama ben olsam Note 4 alırdım. Note serisi bir başka benim için.

nexus 6 isterse 3.0 ghz işlemci koysun motorola markasını taşıdığı için gene alınmaz motorolanın servisleri sıkıntılı lg yolunu devam etse yok güzel olacaktı bence ve nexus 6 çok büyük ve kapa duruyor

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Motorola yla derdiniz ne anlamış değilim , gayet iyi bir firma ve telefonlarıda çok güzel moto g modeli L yi alacak hemde en kısa surede nexuslardan birkaç gun sonra , LG , Samsung filan ise seneye M çıktığında Lolipop u alıyor hayırlı olsun kullananlara
Boyutunda gayet çok iyi.

Nexus 9 derken 9"lik Nexus mu? Donanımları çok iyi.

KayraBey

Üye
Bundan alsam mı acaba

tapatalk

Üye
motorolayla derdiniz ne abi taş gibi telefonları var, telefonun tasarımı harika ama eski bir g.nexus kullanıcısı olarak google'ın bize attığı kazık aklıma geldiği sürece bu telefonu almam

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
motorolayla derdiniz ne abi taş gibi telefonları var, telefonun tasarımı harika ama eski bir g.nexus kullanıcısı olarak google'ın bize attığı kazık aklıma geldiği sürece bu telefonu almam
o biraz google nin değil işlemciyi yapan firmanın suçu.
çünkü galaxy nexus a rom ile kitkat yükleyince bile stabil çalışmıyor.
eğer nexus 4 e aynı şeyi yapsaydı nexusun değeri kalmazdı çünkü ona mahzeret bulamazdı , işlemciyi yapan firma iflasın eşiğinde filan değildi , qualcum , rami 2 gb (nexus 5 ile aynı) vs... bütün özellikleri gayet yeterli.

Benim olacaksın nexus6

berbat bir tasarımı var bana göre nexus 5 in büyüğünü yapsalar daha iyi olurdu. ama yine de iphone, n6'nın yanına bile yaklaşamaz.