0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Etkinlik var mı? Genişletmek için tıkla ... Etkinlik olmadan mı tanıtıldı cihaz?
-qarapapaq-' Alıntı: Etkinlik var mı? Genişletmek için tıkla ... Etkinlik olmadan mı tanıtıldı cihaz?
NEXUS Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: 2 model olsaydı keşke. Birisi 5' diğeri 6 ' olsaydı Ben zaten çok büyük ekran istemiyorum Google benim sevmediğimi bildiği için büyük ekran çıkartmış öyle diyorlar. Genişletmek için tıkla ... Aslında nexus 6'nın yanında nexus 5 i ayni bu özelliklerle küçük ekran olarak cikartsaydi daha iyi olurdu
Furkan Emekli' Alıntı: 2 model olsaydı keşke. Birisi 5' diğeri 6 ' olsaydı Ben zaten çok büyük ekran istemiyorum Google benim sevmediğimi bildiği için büyük ekran çıkartmış öyle diyorlar. Genişletmek için tıkla ... Aslında nexus 6'nın yanında nexus 5 i ayni bu özelliklerle küçük ekran olarak cikartsaydi daha iyi olurdu
NEXUS Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Etkinlik olmadan mı tanıtıldı cihaz? Genişletmek için tıkla ... Evet etkinlik yapılmadı sessiz sedasız çıkardı
0MG90' Alıntı: Etkinlik olmadan mı tanıtıldı cihaz? Genişletmek için tıkla ... Evet etkinlik yapılmadı sessiz sedasız çıkardı
lazye Üye Bu model gelicek kesin dimi ? Bazı ark moto tr kapandı diyor bnm bildiğim nexuslarda boyle bi mevzu olmaz ama
Bu model gelicek kesin dimi ? Bazı ark moto tr kapandı diyor bnm bildiğim nexuslarda boyle bi mevzu olmaz ama
NEXUS Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: Bu model gelicek kesin dimi ? Bazı ark moto tr kapandı diyor bnm bildiğim nexuslarda boyle bi mevzu olmaz ama Genişletmek için tıkla ... Gelecektir
lazye' Alıntı: Bu model gelicek kesin dimi ? Bazı ark moto tr kapandı diyor bnm bildiğim nexuslarda boyle bi mevzu olmaz ama Genişletmek için tıkla ... Gelecektir
NEXUS Üye Konu Sahibi Tamam pahalı da o donanım , sürekli güncel olacak olması , turbo charching vs... Donanımı olan cihazı 1400 den beklenemezdi zaten
Tamam pahalı da o donanım , sürekli güncel olacak olması , turbo charching vs... Donanımı olan cihazı 1400 den beklenemezdi zaten
lazye Üye .NeXuS.' Alıntı: Tamam pahalı da o donanım , sürekli güncel olacak olması , turbo charching vs... Donanımı olan cihazı 1400 den beklenemezdi zaten Genişletmek için tıkla ... Ben yinede pahalı buluyorum
.NeXuS.' Alıntı: Tamam pahalı da o donanım , sürekli güncel olacak olması , turbo charching vs... Donanımı olan cihazı 1400 den beklenemezdi zaten Genişletmek için tıkla ... Ben yinede pahalı buluyorum
NEXUS Üye Konu Sahibi Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada
Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada
lazye Üye .NeXuS.' Alıntı: Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada Genişletmek için tıkla ... 1000 TL İstanbul bilişim ayrıca hafta sonu ind 1200 TL ye nexus 5 alan arkadaşım var bnm
.NeXuS.' Alıntı: Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada Genişletmek için tıkla ... 1000 TL İstanbul bilişim ayrıca hafta sonu ind 1200 TL ye nexus 5 alan arkadaşım var bnm
0MG90 Üye .NeXuS.' Alıntı: Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.NeXuS.' Alıntı: Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NEXUS Üye Konu Sahibi O indirim , ayriyeten güncel kalması , turbo charching te o fiyatı artırır ucuz nexus için batarya düşük olan nexus 5 tercih edilebilir
O indirim , ayriyeten güncel kalması , turbo charching te o fiyatı artırır ucuz nexus için batarya düşük olan nexus 5 tercih edilebilir
NEXUS Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teknosa yazmistim sonuna
0MG90' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Teknosa yazmistim sonuna