Haber Nexus 6 ve nexus 9 duyuruldu

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
2 model olsaydı keşke. Birisi 5' diğeri 6 ' olsaydı Ben zaten çok büyük ekran istemiyorum Google benim sevmediğimi bildiği için büyük ekran çıkartmış öyle diyorlar.
Aslında nexus 6'nın yanında nexus 5 i ayni bu özelliklerle küçük ekran olarak cikartsaydi daha iyi olurdu

Tepkiler: Furkan Emekli

0MG90

Üye
32GB 650 dolar. En az 1800 olur diye düşünüyorum.

vergilerle beraber rahat 2000 olur

Tepkiler: lazye

lazye

Üye
Bu model gelicek kesin dimi ? Bazı ark moto tr kapandı diyor bnm bildiğim nexuslarda boyle bi mevzu olmaz ama

Invoke

Üye
Fiyatı beğenmedim ya, zaten seneye baharda 64 bit nexus gelir. Soğudum ben. ( )

Tepkiler: B.A.R.O.N, .NeXuS. ve lazye

lazye

Üye
Fiyat iğrenç ne 2000 ya 1500 sen fazla vermem ki nexuslar pahalı olmuyordu bu kadar

0MG90

Üye
Bende soğudum. Nexus dediğin ucuz olur 650 dolar ne? Gider Sony alırım daha iyi.

Tepkiler: lazye

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Tamam pahalı da o donanım , sürekli güncel olacak olması , turbo charching vs... Donanımı olan cihazı 1400 den beklenemezdi zaten

Tepkiler: B.A.R.O.N

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Artı Sony , HTC , samsung , LG den hangisi cihazı 3 sene güncel tutuyor

Tepkiler: B.A.R.O.N

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada

0MG90

Üye
Donanımın benim için etkisi yok, bana göre S800'de, S801'de, S805'de aynı.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve lazye

lazye

Üye
Böle donanımlar 2500 den başlamıştı ayriyeten nexus un fiyatı da düşmüyor nexus 4 hala 1200 den satılıyor teknosada
1000 TL İstanbul bilişim ayrıca hafta sonu ind 1200 TL ye nexus 5 alan arkadaşım var bnm

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
O indirim , ayriyeten güncel kalması , turbo charching te o fiyatı artırır ucuz nexus için batarya düşük olan nexus 5 tercih edilebilir