Rygebin
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok büyük değil mikutuda cihazda güzel bence
büyük olması güzel zatenÇok büyük değil mi
Hocam kutu çok büyükbüyük olması güzel zaten
kutunun için den sadece telefon çıkmıyor heraldeHocam kutu çok büyük. Ne koydular içine merak ediyorum
Bir de her iki Nexus'un da kameranın alt kısmındaki daire dikkatimi çektiBütün Nexus'larda var mı ki
Öğrenmiş oldumParmak izi sensörü eskilerde yok haliyle.
Ben Nexus 5 ve Nexus 6 bekliyordum. İsim tekrar etse de Nexus 7'de olduğu gibi Nexus 7 (2012) Nexus 7 (2013) vardı. Çok saf ve temiz bir isim. Nereden çıktı X ve P anlamış değilim . Hadi Nexus 5 ismini yine LG kullanmıştı. İsim konusunda da bir sıkıntı çıkmazdı ama öyle uygun görülmüş. Söylerken bile ağıza yakışmıyor. : hmmmKutudan yana sıkıntı yok
Nexus 5X tasarımı beğendim ama ismindeki o X hoş değil Nexus 5+(plus) olabilirdi bence
Nexus 6P'ye gelince; kamera kısmının gövdeden hariç başka bir renkte olması hoş değil sanki kamera emanet gibi duruyorYani arka tasarım ve kamera kısmı daha hoş olabilirdi
Nexus 6P ismine gelince hoş bir isim değil hadi 6'yı anladıkta P nedirNexus 6(plus-edge) vb kulağa hoş gelebilecek bir isim olabilirdi yani
Valla ne yalan söyleyim ben isimleri sevmedimBen Nexus 5 ve Nexus 6 bekliyordum. İsim tekrar etse de Nexus 7'de olduğu gibi Nexus 7 (2012) Nexus 7 (2013) vardı. Çok saf ve temiz bir isim. Nereden çıktı X ve P anlamış değilim . Hadi Nexus 5 ismini yine LG kullanmıştı. İsim konusunda da bir sıkıntı çıkmazdı ama öyle uygun görülmüş. Söylerken bile ağıza yakışmıyor. : hmmm
Şu an da baya büyük kutu aslındaNerde eski tasarım kutular büyük sade kullanışlı içindeki telefonlar küçüktü tabi
Eve hala akıllı telefon alınmadı . Bir sefer elite in kutusunu görmüştüm telefon kadardı. Kısacası pek bilgim yok . Nokia 3410 ve X2 Sony Ericcson K790i Samsung D -600 kutularını gördüm onlara göre demiştimŞu an da baya büyük kutu aslında.
Hocam olmadi , ama sunumdan sonra olacaktır.Her iki cihazda, kutuda berbat. Bunu tasarlayan kör olmuştur herhalde.
Konuya yeni kişisel reklam fotoğrafları da eklendi. Saf ve temiz olmuş
Nexus 5x
Google'ın yeni etkinliğine bir haftadan az kaldı. Yeni nexuslar San Fransisco'Da olucak. Fakat her yıl böyle vir kutu dizaynı görmüyor, Her detaya baktığımızda kutu dizaynının öok şık olduğunu görüyoruz. Son bir düşüncem olarak Yeni Lg Nexus ve Huwaei Nexus'u biliyoruz ve bu bu kutulara isimleri gizlenmiş. Son hafta kala gelen bu bilgide LG' 5.2 inç ile 2013'teki Nexus 5 in adını kullanmak istememiş ve cihazın ismine 5x, ve Huawei ise 5.7 boyutundaki geniş telefonuna Nexus 6P adıyla getirmiş durumda. Cihaz görüntüleri Android Police tarafından ikiside paket perakende satışa sunulurken sızdırılmıştır. Buradaki esas olay cihazların adlarının onaylanması ''P'' ve ''K'' ekleri ayrımsallaştırılmak için mi yapılmış olabilir.
Nexus 6P
5x cihazı kutu tasarımı cartboardu andırıyor gibi gözükmekte. Ne için dekorasyonu konusunda her tarafta yanlış bilgi verildi bilinmiyor. 6P'nin kutusuna baktığımızda ise kenarları yuvarlatılmış hatlara sahip bir kutu görmekteyiz.
Eski nexus logosu yerini korurken cihazın hafıza modeli üst tarafa konumlandırılmış.
{Kutu tasarımları bana çok küt geldi. Daha iyi olabilirmiş ayrıca çok büyük sanırım daha saf ve küçük olabilirdi}
Soldaki Nexus 5X Sağdaki Nexus 6P
-------Konu Güncellemesi ------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?