Satılık / Takas nexus 5 takaslik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nexus 5 takaslik
İki aylik turkcellden alinma nexua 5 16 gb faturali lte htc one veya xperia z ile takas dusunulur

mtrhsts

Üye
Kac para nerde s3 takas olurmu

cliolar

Üye
Nexus 4 ile takas olur mu?

Konu Sahibi
hocam üst model cihazı alt modelle takas ederken cok fark cıkıyo ama tabi sen aradaki farkı veririm diyosan pm atabilrisin @cliolar

Konu Sahibi
valla 300 istiyim bari pazarlık sünettir

Kerim.

Üye
Satış nedeni nedir
hangi sehir
cihaz kozmetik olarak kac puan alır ve fiyat nedir?

cliolar

Üye
Nexus 4 cihazım üzerine 200 tl veririm. Full kutu garatisi devam eden kılıfsız ve jelatinsiz kullanılmamış yanında 100 tl ye yakın aksesuar ile birlikde cihazım temizdir.cihazımdaki herhangi bi sıkıntı da hediye ederim telefonu bukadar eminim.kabul ederseniz elden iki tarafında kontrolünde takas edebiliriz

Konu Sahibi
Satis nedeni sıkılmıs olmam ve paraya ihtiyacim olmasi ekranda cok ince kilcal bir cizik vardir jelatin ve cover arka kapak vardir. Kutulu faturali istanbulda istoctayim takas dusunen istoca gelebilen arkadaslarla face to face gorusuruzKardesim ben cihazimi taniyorum suan piyasada ki cogu telefonla hardware kisminda kapisir cihaz o fiyata takas yapamam anca xperia z ile 150 tl ustune veririm. ( sanalapazarda 1100teklifi var )

messevim

Üye
Kardeşim paraya ihtiycam var diyorsun ama xperia z nin üstüne 150 lira veririm diyorsun... çelişkili ifadeler ?

Tepkiler: gutihaz1, Kerim. ve muhammettvurucu

thuglife

Üye
Kardeş yanlış anlamada neden ingilizce kelimeler kullanıyorsun?

Tepkiler: hajkhanx33
    Konu Sahibi
Satmiyorum kardesimİphone 5 ile takas yapilir acil

zaoms

Üye
Lumia 925 ile takas?

Samsung galaxy s4 takası öneriyorum

Lumıa 920 qarantili uste kene atarsan takaslıyabiliriz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Nexus 5 için çok ıstıor 4 ten farkı ram ve bikaç iylştirme kamera bile 8 mp

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

şahsen nexus 4 kullanıcısı olarak nexus 5i atlayıp nexus 6 çıkınca almayı düşünüyorum..çünkü 4 ve 5 arasında pek bi fark olduğunu düşünmüyorum..en azından >300< liralık bi fark olduğunu düşünmüyorum..NEXUS 4 sahibi arkadaşlar telefonlarınız öldürmeyin nexus 5 karşısında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...