Tavsiye Nexus 5 Mi Lumia 1520 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 Mi Lumia 1520 Mi ?
Başlık açık. Buyrun. kafam karışık.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kafanızdaki karışıklığı giderecek tavsiyeleri alabilmeniz için,kullanım alışkanlıklarınızı telefondan beklentinizi ve butçenizi belirtesiniz daha iyi olur. Zira bu iki cihaz arasında mutlaka fiyat farkı olacaktır.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
binbeşyuzyirmi yada ingilizlerin deyimiyle onbeşyirmi.

Türe

Türe

Üye
Nexus 5.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ben nexus 5 beyaz dıyorum

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
kafanızdaki karışıklığı giderecek tavsiyeleri alabilmeniz için,kullanım alışkanlıklarınızı telefondan beklentinizi ve butçenizi belirtesiniz daha iyi olur. Zira bu iki cihaz arasında mutlaka fiyat farkı olacaktır.
Ben kullanım kolaylığı sağlayan programları kullanırım genellikle. oyun manyağı biri değilim çok oyun oynamam,
müzik ve kamera çok kullanıyorum. telefonla fazla görüşüyorum iş görüşmeleri mağlum. ve şarj gerekli bana. bir günü dolu dolu kapatması lazım.Bütçe çok önemli değil. Teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki telefon da henüz test edilmemiş cihazlar olduğu için batarya performansı konusunda net konuşmak doğru olmaz. Fakat fabrika verilerine göre Lumia1520 2G ile 27.4 saat,3G ile 25.1 saat konuşma sağlıyor. Bu rakamlara göre geceleri uyuduğunu da hesaplarsak iki gün rahatça kullanman gerekiyor:)

platformlar farklı olduğu için "kullanım kolaylığı sağlayan uygulamaları" isimleriyle söylersen uygulamaların mevcut olup olmadığını söyleyebiliriz.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben kullanım kolaylığı sağlayan programları kullanırım genellikle. oyun manyağı biri değilim çok oyun oynamam,
müzik ve kamera çok kullanıyorum. telefonla fazla görüşüyorum iş görüşmeleri mağlum. ve şarj gerekli bana. bir günü dolu dolu kapatması lazım.Bütçe çok önemli değil. Teşekkürler.
e tamam sen resmen lumşa demişsin. Duyduğuma göre nexus 5 in kamerası düşük olacakmış. Emin değilim ama zaten lumia nın kamerasını geçemez. He birde şarj konusunda sen 3400 mah lik bir bataryalı 1520 nin şarzını bir günde bitir helal olsun :) zaten oyun pek oynamam demişsin. Al gitsin 1530

hasanabi

hasanabi

Üye
    Konu Sahibi
e tamam sen resmen lumşa demişsin. Duyduğuma göre nexus 5 in kamerası düşük olacakmış. Emin değilim ama zaten lumia nın kamerasını geçemez. He birde şarj konusunda sen 3400 mah lik bir bataryalı 1520 nin şarzını bir günde bitir helal olsun :) zaten oyun pek oynamam demişsin. Al gitsin 1530
çok haklısın. daha düşünmenin bi anlamı yok bencede 1520 biçilmiş kaftan diyelim ve bu konuyu kapatalım artık :)
iki telefon da henüz test edilmemiş cihazlar olduğu için batarya performansı konusunda net konuşmak doğru olmaz. Fakat fabrika verilerine göre Lumia1520 2G ile 27.4 saat,3G ile 25.1 saat konuşma sağlıyor. Bu rakamlara göre geceleri uyuduğunu da hesaplarsak iki gün rahatça kullanman gerekiyor:)

platformlar farklı olduğu için "kullanım kolaylığı sağlayan uygulamaları" isimleriyle söylersen uygulamaların mevcut olup olmadığını söyleyebiliriz.
ben android'de kullanmadığım için bilmiyorum program isimlerini açıkcası. ben symbian kullanıcısıydım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
farketmez symbianda kullandığınız uygulamaların muhtemelen hepsi ve fazlası her iki platformda da vardır.

• Beğen
Tepkiler: hasanabi
fk555897

fk555897

Üye
Bence Nokia Lumia 1520. Hem tasarımı güzel hem WP işletim sistemini seviyorum hem de çok daha güzel bir kamera ve hoparlöre sahip.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
sarjda lumia açık bi farkla daha uzun gider kamera muzik te dedin mi 1520 almalısın

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 1520 daha iyi.

• Beğen

Üst Alt