Bende G2 almak için gittim ama 200 tl fazla veremedim. Nexus 5 aldım memnunum. Tasarım olarak gayet güzel ama nesini beğenmediniz bana G2 den de güzel geliyo tasarımı. Drop testlerinide izledimbiraz daha sağlam, yani malzeme kalitesi olarakta G2 den iyi bi cihaz olduğunu düşünüyorum.

ne renk aldın ve ne kadara ?Bende G2 almak için gittim ama 200 tl fazla veremedim. Nexus 5 aldım memnunum. Tasarım olarak gayet güzel ama nesini beğenmediniz bana G2 den de güzel geliyo tasarımı. Drop testlerinide izledimbiraz daha sağlam, yani malzeme kalitesi olarakta G2 den iyi bi cihaz olduğunu düşünüyorum.
Ben olsam Nexus 5 alırım. Google desteği, donanımı mükemmel derecede. Hem bildiğim kadarıyla microSD kartta takılabiliyor.

Bende general mobile elite alicaktim ama lg g2 aldim iyikide lg almisim telefon super hizli ve sarji cok uzun gidiyorKonu hortlatmak gibi olmasam diyorum da aradan 4 - 4.5 ay geçmiş ama ben telefon değişim durumu var aslında bende ilk başta nexus 5 in stabilite yazılım desteğine hayranlığım nedeni ile nexus 5 yöneldim ama g2 ile arasında 100 tl den az bir fark var sizce değer mi (ikiside 32 gb olarak düşünüyorum)
nexus 5 alma derim yazilim destegi var ama oyun performansi guzel degil ve telefonu eline aldigin zaman plastik oldugunu anliyorsun telefon oyuncak gibi bence ikisinide eline al ve birdaha bak kesin lg g2 dersin 
Ben ne in tasarımı hoşuma gidiyor ama özellikle pil ve kamera da kayda değer bir fark var mıN5 tasarımını beğenmeye beğenmeye almayın cihazı pişman olursunuz. Ben olsam G2 alırdım.
Konuyu iyi hortlatmışsınız.