Telefon Tavsiyesi Nexus 5 mi Lg g2 mi yoksa gm discovery elite mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doganfb

doganfb

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 mi Lg g2 mi yoksa gm discovery elite mi ?
Arkadaşlar yeni telefon alacağımda bu 3 ü arasında kaldım aslında nexus 5 alıcaktım tasarımı kötü geldi siz olsanız hangisini alırdınız ???

Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam Nexus 5 alırdım.

MaxipmaN

Üye
nexus 5

esmeran3

esmeran3

Üye
Nexus 5 saf android :)

Peocawe

Peocawe

Üye
her türlü nexus 5 derdim. Ama LG G2 de beni bağlayan bir şeyler var. Şeytan dürterdi G2 alırdım ben. :ehe :ehe

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende G2 almak için gittim ama 200 tl fazla veremedim. Nexus 5 aldım memnunum. Tasarım olarak gayet güzel ama nesini beğenmediniz bana G2 den de güzel geliyo tasarımı. Drop testlerinide izledimbiraz daha sağlam, yani malzeme kalitesi olarakta G2 den iyi bi cihaz olduğunu düşünüyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Bende G2 almak için gittim ama 200 tl fazla veremedim. Nexus 5 aldım memnunum. Tasarım olarak gayet güzel ama nesini beğenmediniz bana G2 den de güzel geliyo tasarımı. Drop testlerinide izledimbiraz daha sağlam, yani malzeme kalitesi olarakta G2 den iyi bi cihaz olduğunu düşünüyorum.

İkisi de dağılıyordu, çok fena. :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Düşüpte dağılmayan bilmiyorum :D Fakat biraz daha dayandı gibi geldi bana :D

doganfb

doganfb

Üye
    Konu Sahibi
ne renk aldın ve ne kadara ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Siyah aldım. Siyah ve beyaz arasında sadece renk farkı yok. Beyazın kenarları parlak siyahınki mat beyazın boyalarının zamanla çıkacağını düşündüm. Ama siyah öyle değil böyle deri gibi kadifemsi bi yapısı var. 1399 tl.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Param olsa da Nexus 5, Z1 Compact falan alsam.

Türe

Türe

Üye
G2

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Elite

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Nexus 5 alırım. Google desteği, donanımı mükemmel derecede. Hem bildiğim kadarıyla microSD kartta takılabiliyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Konu hortlatmak gibi olmasam diyorum da aradan 4 - 4.5 ay geçmiş ama ben telefon değişim durumu var aslında bende ilk başta nexus 5 in stabilite yazılım desteğine hayranlığım nedeni ile nexus 5 yöneldim ama g2 ile arasında 100 tl den az bir fark var sizce değer mi (ikiside 32 gb olarak düşünüyorum)

T.serdar

Üye
Konu hortlatmak gibi olmasam diyorum da aradan 4 - 4.5 ay geçmiş ama ben telefon değişim durumu var aslında bende ilk başta nexus 5 in stabilite yazılım desteğine hayranlığım nedeni ile nexus 5 yöneldim ama g2 ile arasında 100 tl den az bir fark var sizce değer mi (ikiside 32 gb olarak düşünüyorum)
Bende general mobile elite alicaktim ama lg g2 aldim iyikide lg almisim telefon super hizli ve sarji cok uzun gidiyor :) nexus 5 alma derim yazilim destegi var ama oyun performansi guzel degil ve telefonu eline aldigin zaman plastik oldugunu anliyorsun telefon oyuncak gibi bence ikisinide eline al ve birdaha bak kesin lg g2 dersin :)

0MG90

0MG90

Üye
N5 tasarımını beğenmeye beğenmeye almayın cihazı pişman olursunuz. Ben olsam G2 alırdım.

Konuyu iyi hortlatmışsınız.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
N5 tasarımını beğenmeye beğenmeye almayın cihazı pişman olursunuz. Ben olsam G2 alırdım.

Konuyu iyi hortlatmışsınız.
Ben ne in tasarımı hoşuma gidiyor ama özellikle pil ve kamera da kayda değer bir fark var mı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle G2 ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt