Yusuf Saracen
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu lafına katılıyorum , nexus 5'in arayüz sade ve hoş , lg'nin o arayüüzünden daha iyi ve daha güzel , nexus 5'ten öncesinin ilk arayüz berbattı ama nexus 5'in arayüzü mükemmel , saf android benim çok hoşuma gidiyor. üstelik android l'nin arayüzü mükemmel hiç ellenmemesi daha iyi bence.Bu arada saf android çok saf çok sade hiçbir şey yok. Yorumunu her yerde görür oldum. Çok boş bir yorum.
Telefonumun şuanki görümünden bir iki ss atayım, bence her türlü g2'nin çakma touchwiz görünümlü arayüzünden iyi gerçi saf hali bile daha iyi ya zevkler renkler tabi.
kardesim kesinlikle n5 almalısınBeyler ben bu cihazı almak istlyorum
'fiyatı nedir 1200 gördüm ama 1400 yazanda var kafam karıştı (kvk dan alcagım)
'bu cihazın numarasına nasıl bakabilirim (4k04 gibi)
'kaç ay daha güncelleme alır
'sarj konusunda genelde mesaj yazarım gün içerisinde 25-100 tane arası zaman olarak 12 saat yetermi sarjı?
'kamera pek kullanmam boguk/soluk bi görüntü olmasın yeterlidir bana göre bide evde aksam cekilen foto karanlıkmı
'gece genelde internete girerim sebeke cekimi s3 ten iyimidir (s3 ve gm discovery kullandım s3 sebekesi berbattı gm discovery sebekesi beklentimin asırı üstündeydi)
'cihaz icine toz alıyormu ?
'cihaz ısınması ne derecede alev alev yanıyomu yoksa standart bildigimiz ısınmamı (normal hissedilir sıcaklıktan az üst seviye)
buda yetiyor zaten ustadim bakma sen yorumlara daha hic gun ortasonda koymadiha gece 12 de takacagima gece 10 da takiyorumBenim anlamadığım 2300mAh batarya Aosp a nasıl yetmiyor? O zaman kaliteli batarya koymamışlar cihaza. Z1c nin 3 gün dayandığını gördüm ben.
Bilmiyorum ben çok oyun oynayan biriyim ve oyunlar genelde yüksek boyutlu oyunlar bu yüzden bana hiç yetmiyor onun dışında memnunum ama sıkıntı yok telefondaBenim anlamadığım 2300mAh batarya Aosp a nasıl yetmiyor? O zaman kaliteli batarya koymamışlar cihaza. Z1c nin 3 gün dayandığını gördüm ben.
Bende olmadığı icin bilmiyorum ama 1 günü rahat çıkarması lazımbuda yetiyor zaten ustadim bakma sen yorumlara daha hic gun ortasonda koymadiha gece 12 de takacagima gece 10 da takiyorum
İki cihazda rahat Cm güncellemesi alır ama kamera,ekran vs. bu tarz şeyleri de göz önüne alarak almalısınbende telefon alma arifesindeyim nexus 5 seçeneklerim arasında ama galiba lg g2 alacağım g3 te güzel cihaz ama 5.5 inç ekran büyük geldi ama g2 de aradığım hafıza kartı ve ses seviyesi g3 te var ama bu seferde fiyat farkı 1300 e 1850 ne yapacam bende bilmiyorum ama galiba g2 alacağım batarya herşeyeden önemli ve en önemlisi cm desteği olması
saf isletim sistemi olması, hızı, arayuzu her guncellemeyi en erken alması, ve uzun vadede guncelleme alması, gorunusunu daha acıklamıyım .dHa şunu da ekleyeyim stock rom veya stock kernel kullanmıyorum tabi. Konu da stock rom ile ilgili ssler de var. (4.4.2 de iken) Gerçi stock rom da gün ortasında bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?