ua_hasan.32
Üye
EyvAllah kardeşim şansa şarjım az 50 yi geçsin hemen başlatcamHayırlı olsun![]()

EyvAllah kardeşim şansa şarjım az 50 yi geçsin hemen başlatcamHayırlı olsun![]()

Benim arkadaşa gelmemiş türkiye cihazı mı seniki?EyvAllah kardeşim şansa şarjım az 50 yi geçsin hemen başlatcam![]()
Benim arkadaşa gelmemiş türkiye cihazı mı seniki?

Ben de öyle biliyorum da bazı ülkelere daha erken veriyor ya o aklıma geldiHerkese aynı anda gelmez zaten.![]()

Ben six gun ı oynamıyorum ama örneğin fifa 15 uyarlanmamış oyun oynanmıyacak şekilde donuyor ama yakın zamanda tüm oyunlar uyarlanır şarj süresi kitkata 1000 basar o derece yaniŞarj süresi uzadımı performans kitkata göre nasıl ? Bilmiyorum yararı olurmu ama genede diyim six guns android l ye yani ART a uyarlanmış

Şarj süresi uzadımı performans kitkata göre nasıl ? Bilmiyorum yararı olurmu ama genede diyim six guns android l ye yani ART a uyarlanmış
Distribütör garantiliyse getiren firmanın anlaştığı servis bakar delta gibi. Hangi garanti şirketiyle anlaştığına bakıp internetten yorumlarına bakın kararınızı öyle verinOoo super ozaman sarj yuzunden vazgecmistim cunku ne kadar dogru bilmem ama gsmeloft 2015 basinda nerdeyse hepsini uyarliycakmis 5.0 a
Ben istanbul bilisimden 32 gb lik versiyonu alicam Allah korusun bi problrm oldugunda kime goturucem distributor gantili diyo dara
32 gb fiyatı nedirOoo super ozaman sarj yuzunden vazgecmistim cunku ne kadar dogru bilmem ama gsmeloft 2015 basinda nerdeyse hepsini uyarliycakmis 5.0 a
Ben istanbul bilisimden 32 gb lik versiyonu alicam Allah korusun bi problrm oldugunda kime goturucem distributor gantili diyo dara
Ben ''şuan için'' aynı görüşte değilim maalesef. Çok bekledim yükledim kullandığım uygulamaların maalesef çoğu uyumsuzandroid lollipop tek kelimeyle mükemmel.
onlar düzeltilir sıkıntı değil fakat düzeltilene kadar dalvik seçmeli olmalıydı benceBen ''şuan için'' aynı görüşte değilim maalesef. Çok bekledim yükledim kullandığım uygulamaların maalesef çoğu uyumsuz

Ben l gelmeden art ye geçtim atmalar yoktu oyunlarda hi sorun yaşamadım android 5.0 da sorun bence ama güncellemr ile çözerler inşAllah şekli yetiyo zatenonlar düzeltilir sıkıntı değil fakat düzeltilene kadar dalvik seçmeli olmalıydı bence![]()