Haber Nexus 5 Android Lollipop Final Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Aynen Türkiye

• Beğen
Tepkiler: burak_102
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Ben ne zamandır bu anı bekliyorum ya ilk bana attılar herhalde iki debir sistem güncellemeye tıklıyofum gelmediğini bile bile :D

• Beğen
Tepkiler: burak_102
manguru022

manguru022

Üye
Hayırlı olsun darısı bize :D

• Beğen
Tepkiler: ua_hasan.32
burak_102

burak_102

Üye
    Konu Sahibi
Ota dan güncelleme gelmeyen arkadaşlar için şöyle bir yöntem varmış denemek isteyen buyursun alıntıdır.

1-Cihazınızı uçak moduna alın ve WİFİ'yi açın.

2-Cihazınızda “Ayarlar -> Uygulamalar -> Tümü

3-Google Hizmetleri Çerçevesi” uygulamasını seçin.

4-“Verileri temizle” bölümünü tıklayarak verileri kemizleyin.

5-Ardından üst bölümde yer alan “Durdurmaya zorla” bölümünden uygulamayı durdurun. "Bildirimleri göster" seçeneği işaretli olsun.

6-Cihazınızı kapatıp tekrar açın

6-Uçak modunun ve Wi-Fi açık olduğunu kontrol edin.

7-Tekrar uygulamalar bölümünden Google hizmetleri çerçevesi uygulamasını seçin.

8-Uygulamanın verilerini temizleyip tekrar durdurmaya zorla butonuna tıklayın.

9- Geri giderek “Ayarlar -> Telefon / Tablet Hakkında -> Sistem Güncellemeleri-> Şimdi kontrol et” yolunu takip edin.

10-Güncellemenin kısa süre içerisinde size ulaşması gerekiyor.

• Beğen

wlknmys

Üye
Şarj süresi uzadımı performans kitkata göre nasıl ? Bilmiyorum yararı olurmu ama genede diyim six guns android l ye yani ART a uyarlanmış

• Beğen
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
Şarj süresi uzadımı performans kitkata göre nasıl ? Bilmiyorum yararı olurmu ama genede diyim six guns android l ye yani ART a uyarlanmış
Ben six gun ı oynamıyorum ama örneğin fifa 15 uyarlanmamış oyun oynanmıyacak şekilde donuyor ama yakın zamanda tüm oyunlar uyarlanır şarj süresi kitkata 1000 basar o derece yani :D

Invoke

Invoke

Üye

Şarj süresi de uzadı, performans da arttı.

wlknmys

Üye
Ooo super ozaman sarj yuzunden vazgecmistim cunku ne kadar dogru bilmem ama gsmeloft 2015 basinda nerdeyse hepsini uyarliycakmis 5.0 a
Ben istanbul bilisimden 32 gb lik versiyonu alicam Allah korusun bi problrm oldugunda kime goturucem distributor gantili diyo dara

burak_102

burak_102

Üye
    Konu Sahibi
Ooo super ozaman sarj yuzunden vazgecmistim cunku ne kadar dogru bilmem ama gsmeloft 2015 basinda nerdeyse hepsini uyarliycakmis 5.0 a
Ben istanbul bilisimden 32 gb lik versiyonu alicam Allah korusun bi problrm oldugunda kime goturucem distributor gantili diyo dara
Distribütör garantiliyse getiren firmanın anlaştığı servis bakar delta gibi. Hangi garanti şirketiyle anlaştığına bakıp internetten yorumlarına bakın kararınızı öyle verin

ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
32 gb fiyatı nedir

NEXUS

NEXUS

Üye
android lollipop tek kelimeyle mükemmel.

• Beğen
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
NEXUS

NEXUS

Üye
Ben ''şuan için'' aynı görüşte değilim maalesef. Çok bekledim yükledim kullandığım uygulamaların maalesef çoğu uyumsuz
onlar düzeltilir sıkıntı değil fakat düzeltilene kadar dalvik seçmeli olmalıydı bence :)

• Beğen
ua_hasan.32

ua_hasan.32

Üye
onlar düzeltilir sıkıntı değil fakat düzeltilene kadar dalvik seçmeli olmalıydı bence :)
Ben l gelmeden art ye geçtim atmalar yoktu oyunlarda hi sorun yaşamadım android 5.0 da sorun bence ama güncellemr ile çözerler inşAllah şekli yetiyo zaten :D

wlknmys

Üye
Istanbul bilisim 32 gb 1.300 kusur beyazimi aliyim siyahimi

burak_102

burak_102

Üye
    Konu Sahibi
Beyler android lollipopta batarya simgesine yüzde eklenebiliyor mu biri ss atmıştı vardı bilen varsa nerden yapıldığını söyleyebilir mi

Üst Alt