Öneri Nexus 5 aldım.

Invoke

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar,biraz zaman geçsin root da atarız inşallah

Tepkiler: .NeXuS.
Yazilimi degistirme root veya rom a bulasma kitkatla devam et en yeni guncellemeyi aksamina al

Tepkiler: .NeXuS. ve Dede
Cwm olmadan nasil rom atacak ? root sadece program seklinde kurulan cwmlerde gerekli.

NEXUS

Üye
Cwm olmadan nasil rom atacak ? root sadece program seklinde kurulan cwmlerde gerekli.
Nexus Root Toolkit İle Root Atılabiliyor Bir Tıkla Custom Recovery'yi kurunca atıp wipe yapıp flashlamak yeterli oluyor nexuslarda

ya sürekli wifi olan biyerde olsam 3gye gerek kalmaz,whatsapp ve snapchat için gerekli,2g de işimi görür heralde. o zaman akşamı rahat görüyorum. sağolun arkadaşlar
Nexus gitmezki hic sarji.gunde 2 kere takarsin emin ol.ben 2gde kullaniyorum 1 gun yetiyor.oynamasam 2 gunde gider

Konu Sahibi
Nexus gitmezki hic sarji.gunde 2 kere takarsin emin ol.ben 2gde kullaniyorum 1 gun yetiyor.oynamasam 2 gunde gider
3g sürekli açık ekran parlaklıgı en az yarıda ara ara facebook instagram bakıyorum,1 saat oyun oynuyorum sabahtan akşamı çıkarıyor

Tepkiler: .NeXuS.

fk555897

Üye
Rom ve root atmadan telefona apk'ları rahatlıkla kurabilirsin. Pil tüketimini kısma için de parlaklığı iyice düşür ve güç tasarrufu modunu aktif hale getir. Root ve Rom konusunda da şimdilik atmamanı öneririm. Root atınca telefon garantiden çıkıyor.

Tepkiler: TeknoÖmer
Root at bence.du.battery saveri yukle programin icinde uyku modunda cpu frekansi azaltma var onu etkinlestir.bende acik mesela gece.birakiyorum sabah bakiyorum en fazla %2 inmis oluyor.ama.guncelleme gelmez orasi ayri

Invoke

Üye
Root at bence.du.battery saveri yukle programin icinde uyku modunda cpu frekansi azaltma var onu etkinlestir.bende acik mesela gece.birakiyorum sabah bakiyorum en fazla %2 inmis oluyor.ama.guncelleme gelmez orasi ayri

Uykudayken cpu frekansı zaten düşer.