NEXUS
Üye
Bi kere holo arayüz ile material design e bak. Aradaki farkı gör.ne kadar fark var 5.0 telefonu uzayamı çıkarıyor
Performans , çoklu kullanıcı , ve saymadığım bir çok şey
, uygulamalarda material design e geçecek Bi kere holo arayüz ile material design e bak. Aradaki farkı gör.ne kadar fark var 5.0 telefonu uzayamı çıkarıyor
, uygulamalarda material design e geçecek Tamam sen madem 2.3 lerde takıl nede olsa arayüz gelişti de çok mu iyi olduarayüzü gelişti diye çok mu iyi oldu şimdi
Android 5.0 ın batarya performans ı gayet iyi sen şimdi stabilite den bahsedersin.araştır abim wp mi iyi batarya kullanıyor yoksa androidmi
Aynen katılıyorumben hiçbir wp modelini önermiyorum belki bazıların tasarımı çok hoş görülebilir ama verdiğiniz parayı hak edecek telefonlar olduğunu düşünmüyorum wp her nekadar hızla gelişmeye devam etsede y uygulama hala az onuda geçtim hepsi de verimli değil mesela instagram hala betada. Kimisinin ekranı iyi olur ram düşük olur kimisin ekranı büyüktür çözünürlüğü düşüktür kimisinin bataryası azdır kimisiniz bi bakarsın eski işlemci kullanır yani illa her modelinde bir dengesizlik var bana göre wp en az 1 sene sonra alınmalı dediğim gibi bana karşı çıkanlar olabilir önyargılı değilim bu sadece benim görüşüm