Nexus 4/samsung galaxy s3/samsung galaxy s4 mini

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
nexus 4 den alıcağın performansı s4 den alamazsın ekranı biraz sarımsı ama androidde ki en hızlı performanslı cihaz. bide ekran olayı şöyle örnek veriyim gs3 ile gnexusun ekranları pentile 720p samoled ama s3 daha parlak neden çünkü googleın renk düzeni öyle daha batarya dostu. ama sen bunu rootla değiştirebilirsin n4 ü içinde geçerli bu yazdıklarım rootla renk düzenini dinamik yapabilirsin

- - - Eklendi - - -

bence ips ekranlar amoledden daha iyi fakat bazıları ekranı sorunlu diyorlar
ips ekranlar sadece parlak oluyo amoledin canlılığı renkleri hiçbirinde yok. amoled çok keskin oluyo bide

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Amoled ekranlar güneş altında pek belli olmuyor ayrıca siyah ve beyaz renkleri Retina ekran kadar iyi gösteremiyorlar.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çogunluk nexus 4 diyor ancak videolar kulaklık sesinin az oldugu soyleniyor ve hafıza kartı destegide yok 16 gb ben cok büyük oyunlar oynamam ancak gün geçtikce programlar ve andrid sürümleri gelişiyor gelişmesi demek mb artması demek bugun mesela en büyün oyun nova 3 olarak ele alırsak su anda 2 gb daha ii oyunlar cıktıkca 5-8 gb artar bence tek oyunlar icin deil gerekli olan bütün programlar artar birde bazıları diyor güncellem destegi cok ii diye kendileride diyor 2 sene güncelleme alır yani en fazla 6.0 kadar güncelleme alır bende s3 5.0 kadar verecegini acıkladı islemci ne kadar guclu olursa olsun multimedya vs ozellikleri veya birde nexus 4 incelemelerinde telefon cok ısınıyormus ve ısındıgı zaman islemci yavaslatıp kendini sogutuyormusun bence s3 daha iyi yorumlarınızı bekliyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
Amoled ekranlar güneş altında pek belli olmuyor ayrıca siyah ve beyaz renkleri Retina ekran kadar iyi gösteremiyorlar.

hayır siyahlar ve koyu renkler amoledde daha iyi görünür ama evet güneş altında iyi değil fakat koyu renkler ve renk canlılığı muhteşem kontrast değeride çok yüksektir :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

hayır siyahlar ve koyu renkler amoledde daha iyi görünür ama evet güneş altında iyi değil fakat koyu renkler ve renk canlılığı muhteşem kontrast değeride çok yüksektir :)

Ben kötü görünür demedim. Retina ekranlarda daha iyi görünür dedim.

Kerim.

Kerim.

Üye
nexus4 rr3ü high gafikte(aynalar falan açıkken) kasmalar ve fps düşmeleri oluyordu izlediğm videolarda.nexus4 kullananlarda da böyle mi?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
S3 ve s4 mini ayni kategoride mi? :hmmm

maskedboy

maskedboy

Üye
bence nexus 4 almak daha mantıklı bence ips ekranlar amoleddden daha iyi

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Oyunu iyi oynamanın koşullarından biri de çözünürlüğün iyi olmasıdır. Nexus 4'ten çok iyi bir S3 var ekran konusunda. Gorilla Glass ikisinde de var, aynılar. İşlemci konusunda Exynos ile bence Samsung daha kalitelidir. Nexus ile internet surf'u yapmadim ama S3 ile de hiç pişman olmazsın diye düşünüyorum. Gel gelelim güncelleme dersen Nexus'tan şaşmamalısın. Ayrıca saf Android kullanıldığından stabilite daha iyidir diye düşünüyorum. Yine de benim tercihim S3 olurdu. Satış rekorları kırmasının nedeni iPhone gibi gösteriş değil, kalitesidir.

maskedboy

maskedboy

Üye
nexus 4 den alıcağın performansı s4 den alamazsın ekranı biraz sarımsı ama androidde ki en hızlı performanslı cihaz. bide ekran olayı şöyle örnek veriyim gs3 ile gnexusun ekranları pentile 720p samoled ama s3 daha parlak neden çünkü googleın renk düzeni öyle daha batarya dostu. ama sen bunu rootla değiştirebilirsin n4 ü içinde geçerli bu yazdıklarım rootla renk düzenini dinamik yapabilirsin

- - - Eklendi - - -

ips ekranlar sadece parlak oluyo amoledin canlılığı renkleri hiçbirinde yok. amoled çok keskin oluyo bide
amoled ekranların en çekici tarafı çok canlı renkler sunması fakat amacınız doğru renkleri görmek ise ips ekranlar bence çok daha kaliteli mesele şuan lg ips teknolojinisi ilerleterek güzel ekranlar sunuyor (nexus 4 bilmiyorum bazıları sorunlu diyorlar) htc ips tabanlı lcd ekranlar üretiyorlar ve ekranlar bence çok kaliteli ve amoledler daha keskin demişsin örnek olarak htc one galaxy s4 e göre daha keskin bu videoda piksel dizilişlerine bakarsan zaten anlarsın bence öyle ama zevkler ve renkler tartışılmaz derler kim ne istiyorsa onu alsın:oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence Nexus 4

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
multimedia önemli değilse nexus 4. Oyun internet, güncelleme istiyorsan almalısın s3 zaten modası geçti gibi. İhtiyaca göre alınmalı telefon ben tercihimi s3'ten yana yapardım ama senin önceliklerin nexusu gösteriyor :oke: S4 minininde düşmesini bekleyebilirsin.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
S3 diğer çihazlara göre bir hayli önde

Üst Alt