Telefon Tavsiyesi Nexus 4 mü Galaxy S3mü yada Htc One X mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak.tolga

burak.tolga

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 mü Galaxy S3mü yada Htc One X mi
Telefon almayı düşünüyorum yakın zamanda her türlü ihtiyacımı karşılayacak oyunda sorun yaratmıyacak kamerası piksel derinliği bayağı iyi olacak bi telefon almayı düşünüyorum Nexus 4 Galaxy S3 Htc One x sizce hangisi tamamen ihtiyaçlarımı karşılar yada başka önerebileceğiniz var mı ?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Hocam eğer oyun içinse HTC One x eleyeceksin. Çünkü telefon tegra 3 kullanıyor gameloft oyunlarında sorun çikarır(youtubeden one x nova3 yaz ve izle v.s).
Fakat kamera diyorsanda Nexus 4'ü çikaracaksin. Çoğu yerde okudum nexus 4 ün kamerasi 8mpx 'li haketmiyormuş. kötü fotoğraf çekiyormuş. Özellikle gündüz. Eğer ikiside olsun diyorsan galaxy s3 seni karşilar. Eğer oyun kameradan ağır basıyor diyorsan nexus 4. Kamera oyundan ağır basıyor dersende one x...

Kerim.

Kerim.

Üye
Nexus4

- - - Eklendi - - -

Ama kamera ve muzik senin icin onemli ise nexus4ü ele

enterneoll

enterneoll

Üye
S3 :) çünki one x' gameloft oyunlarında pek optimize olamıyor ayrıca şarj'ı kötü
Nexus ise müzik ve kamera yönünden kötü

oguztz

Üye
Nexus 4 al

lordufuk

lordufuk

Üye
s3 al hem kamera hem müzik hem şarj hemde oyun konusunda güzel ama nedense aklım hep one x plus da kaldı tasarmını ve arayüzü hoşuma gidiyor :) ben s3 aldım aslında nexus4 alıcaktım geçen pazar babm yarı yoldan döndü gittik s3 aldık iyiki döndürmüş :) nexus 4 sağlam telde değil

Türe

Türe

Üye
Nexus 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt