İpucu Nexus 4 4.4.2 Kitkat için romlar

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
en iyisi cmdir büyük ihtimalle ama tip olarak göze hoş gelsin değişiklik olsun diyorsan miui ye bak, vardır düzgün çalışan, herhalde. Bir de sailfish OS portlanıyordu. Pek stabil değildir, herhalde biraz kurulumu da farklı ama değişiklik olur ya da boş ver ona hiç girme. :D Ama en iyi çalışan cmdir, rahat, kolay. :D Değişiklik istiyorsan tema dene boş ver. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi cmdir büyük ihtimalle ama tip olarak göze hoş gelsin değişiklik olsun diyorsan miui ye bak. Bir de sailfish OS portlanıyordu. Pek stabil değildir, herhalde biraz kurulumu da farklı ama değişiklik olur ya da boş ver ona hiç girme. :D
Sailfish os'u biri yüklemiş çok kötüymüş bende yükleyecektim tam çıksın öle yükleriz :D , Miui'yi Yükledim Pek Hoşuma Gitmedi Daha Çok Bana İos Görünümü Gibi Geldi :D

Invoke

Invoke

Üye
çakma ios zaten. :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
liquid :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
:D , Yükledim Özellik Yok , Yavaş (Stock Rom'dan Bile Yavaş) , Donmalar Takılmalar , Bir Tek İkonlar Mavi Olmuş ve açılışı değişmiş o kadar :Dbu arada cihaza 5-6 kez root attım ve unroot yaptım bootloader kilidini kapatmayı aradım en baştan yapıcaktım programla oluyormuş :D :D

Invoke

Invoke

Üye
:D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Benimde En Çok Hoşuma Giden Rom'lar Cyanogenmod ve paranoid :D , ama cyanogenmod'da daha fazla özellik var ama paranoid'de batarya daha fazla dayanıyor :Dşu şarz için bi kernel önerin varmı :D

Invoke

Invoke

Üye
yok. :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
franco kernel nasıl :D

Invoke

Invoke

Üye
Benden cevap bekliyorsan bilmiyorum, ben n4 kullanmadım ki. :D

N5de şarjı iyi gidiyor franco ile dediler gün ortasında bitti şarjım, eve gelince hemen düzelttim tekrar. :D

Yorumlara bak, dene. Deneye deneye bulursun. Gerçi bulacak bir şey yok ya. =P

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Benden cevap bekliyorsan bilmiyorum, ben n4 kullanmadım ki. :D

N5de şarjı iyi gidiyor franco ile dediler gün ortasında bitti şarjım, eve gelince hemen düzelttim tekrar. :D

Yorumlara bak, dene. Deneye deneye bulursun. Gerçi bulacak bir şey yok ya. =P
:D , bildiğin uzun bataryalı kernel yokmu yav :D , hem cyanogenmode ve uzun bataryalı kernel ikisi süper giderdi :D

turkishield

turkishield

Üye
:D , Yükledim Özellik Yok , Yavaş (Stock Rom'dan Bile Yavaş) , Donmalar Takılmalar , Bir Tek İkonlar Mavi Olmuş ve açılışı değişmiş o kadar :Dbu arada cihaza 5-6 kez root attım ve unroot yaptım bootloader kilidini kapatmayı aradım en baştan yapıcaktım programla oluyormuş :D :D
dostum daha rom atmayı yeni öğreniyosun kalmış ki romlara yorum yapıyorsun liquid smooth şuan nexus 4 için en çok kişiselleştirilebilir rom.
milleti yanıltma bilmeden etmeden..romda en ufak bi donma yok..ben sana bi vide o çekeyim liquid buysa başka bişey kullanmam ben dersin.amatör amatör rom kurarsan böyle sonuçlar çıkması gayet normal..
abartmadan söylüyorum romun şarjı iki gün gidiyor..günboyu whatsapp açık ekran %50 parlak ortalama bi saat internet..whatsapptada elim durmaz yani.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
dostum daha rom atmayı yeni öğreniyosun kalmış ki romlara yorum yapıyorsun liquid smooth şuan nexus 4 için en çok kişiselleştirilebilir rom.
milleti yanıltma bilmeden etmeden..romda en ufak bi donma yok..ben sana bi vide o çekeyim liquid buysa başka bişey kullanmam ben dersin.amatör amatör rom kurarsan böyle sonuçlar çıkması gayet normal..
Liguid i kurdum ve benim hiç hoşuma gitmedi , senin zevkini bilemem ve ROM yüklemeyi yeni öğrendim fakat siz nasıl kuruluyorsunuz farkını açıkla yüklediğimde hiç sevmedim hiçbirşeyde değişmemişti sadece ikonlar mavi olmuş ve açılış animasyonu değişmişti , benim kullandığım ve hoşuma giden cyanogenmoddu ve kendi kullanmama göre yorumladım ve bu arada ROM yüklemeyi yeni öğrenmem amatör olduğum anlamına gelmez ve bu arada liguid i kimseye tavsiye Etmem. Menüde dolaşırken kasıyor ve şarzı iyi daysnmıyor ve zaten liquidi kullanan olduğunu fazla sanıyorum ve zaten liquid bende çok kastı.

turkishield

turkishield

Üye
Liguid i kurdum ve benim hiç hoşuma gitmedi , senin zevkini bilemem ve ROM yüklemeyi yeni öğrendim fakat siz nasıl kuruluyorsunuz farkını açıkla yüklediğimde hiç sevmedim hiçbirşeyde değişmemişti sadece ikonlar mavi olmuş ve açılış animasyonu değişmişti , benim kullandığım ve hoşuma giden cyanogenmoddu ve kendi kullanmama göre yorumladım ve bu arada ROM yüklemeyi yeni öğrenmem amatör olduğum anlamına gelmez ve bu arada liguid i kimseye tavsiye Etmem. Menüde dolaşırken kasıyor ve şarzı iyi daysnmıyor ve zaten liquidi kullanan olduğunu fazla sanıyorum ve zaten liquid bende çok kastı.
kardeşim ben 2 yıldır androidin içindeyim sense rom nasıl atılır diye soru soruyosun kimin sözüne güveneceğini gayet iyi bilir burdakiler merak etme kolay gelsin sana

Invoke

Invoke

Üye
Liquid bayağı bilindik, sağlam bir romdur aslında. Öyle uyduruk kaydırık değil. Sen kurarken bir şey olmuştur, diğer romdan parçalarla çakışmıştır ya da başka bir şey. Zaten romun ne olduğu öyle 1-2 saatte değil 1 hafta kullanınca falan ortaya çıkar, bir oturur, adapte olur sistem. Tekrar kursan kasmaz büyük ihtimalle. @.NeXuS.

• Beğen
Tepkiler: turkishield
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod daha bilindik bir ROM ve baya ünlü bidahs liguid kurmakla uğraşmam ben sevmedim ve kaldırdım benim hoşuma gidenler cyanogenmode ve paranoid oldu :oke: isteyen istediğini kullanır

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pac man tarzi aokp cm ve paranoid android ozelliklerini birlikte iceren bi rom varsa yukle derim. daha fazla kisisellestirme secenegi var

• Beğen