onu nasıl yapabilirimO da olabilir, twrp biraz daha basit gibi.
Sende nexus root toolkit varmı işte onunla cihaza root atıyorsun otomatik olarak recovery i de yüklüyor sonra indirdiğin zip uzantılı ROM u telefon a atıyorsun sonra recovery modu açıp indirdiğin romu flaşlıyorsunonu nasıl yapabilirim
onu nasıl yapabilirim
bidaha root atacam ve ben root attığımda custom recovery nin ticini kaldırmıştım şimdi onu işaretliyim miSende nexus root toolkit varmı işte onunla cihaza root atıyorsun otomatik olarak recovery i de yüklüyor sonra indirdiğin zip uzantılı ROM u telefon a atıyorsun sonra recovery modu açıp indirdiğin romu flaşlıyorsun

bidaha root atacam ve ben root attığımda custom recovery nin ticini kaldırmıştım şimdi onu işaretliyim mi![]()

wipe dedim advanced wipe ve format data çıktıwipe yap sonra installdan zipi flashla
üstte yazıyormuş wipe / data , cache ,dalvik i yapcakmışım galiba oldu zipi flaşladım telefon açılırken açılış animasyonu değişti şuan açılıyor.wipe data/factory reset wipe cache partition yap, sonra install zip de.
üstte yazıyormuş wipe / data , cache ,dalvik i yapcakmışım galiba oldu zipi flaşladım telefon açılırken açılış animasyonu değişti şuan açılıyor.
öle bişey sormadı ve play store yokNe flashladın? CM mi PA mı?

paranoid kurdum ve gappsı nasıl flaşlıycam ve bu rom u -çok sevdimCyanogenmod mu? Paranoid mi ?Gapps flashlayacaksın, play store için.

nasıl yani şuanda baya güzel gerçekten arayüz , tarayıcı , ayarlar filan tek sorun play store olmaması onu düzeltmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumAynı rom flashlar gibi flashlayacaksın. Bu sefer wipe YAPMA.cm11 için olanı indir, flashla. Üstteki linkte.
bana gapps linkini verebilirmisiniz nasıl kuracağım play store yok tek o olsa yeterli bu arada omu yükleyince telefon çok hızlandı
arkadaşlar play store gözükmüyor hiçbir google hizmeti gözükmüyor gapps'ı nasıl yapabilirim