İpucu Nexus 4 4.4.2 Kitkat için romlar

Sponsorlu Bağlantılar

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Nexus root toolkit ile root yaparsa direkman twrp diye bir recovery kuruluyor oradan daha rahat yapar

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Invoke

Invoke

Üye
O da olabilir, twrp biraz daha basit gibi.

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
onu nasıl yapabilirim
Sende nexus root toolkit varmı işte onunla cihaza root atıyorsun otomatik olarak recovery i de yüklüyor sonra indirdiğin zip uzantılı ROM u telefon a atıyorsun sonra recovery modu açıp indirdiğin romu flaşlıyorsun

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Sende nexus root toolkit varmı işte onunla cihaza root atıyorsun otomatik olarak recovery i de yüklüyor sonra indirdiğin zip uzantılı ROM u telefon a atıyorsun sonra recovery modu açıp indirdiğin romu flaşlıyorsun
bidaha root atacam ve ben root attığımda custom recovery nin ticini kaldırmıştım şimdi onu işaretliyim mi :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Heh doğru onu işaretlicen

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
tamam işaretliyorum bi orjinal e dönsün :) şuanda onu yapıyor sonra tekrar root atıcamrecovery e grdim şimdi ne yapıcam?ınstall , wipe , backup , restore , mount , settings , advanced , reboot diye seçenekler geldi.

Invoke

Invoke

Üye
wipe yap sonra installdan zipi flashla

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
wipe data/factory reset wipe cache partition yap, sonra install zip de.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
wipe data/factory reset wipe cache partition yap, sonra install zip de.
üstte yazıyormuş wipe / data , cache ,dalvik i yapcakmışım galiba oldu zipi flaşladım telefon açılırken açılış animasyonu değişti şuan açılıyor.

Invoke

Invoke

Üye
üstte yazıyormuş wipe / data , cache ,dalvik i yapcakmışım galiba oldu zipi flaşladım telefon açılırken açılış animasyonu değişti şuan açılıyor.

Ne flashladın? CM mi PA mı?

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Cyanogenmod mu? Paranoid mi ? :DGapps flashlayacaksın, play store için.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Aynı rom flashlar gibi flashlayacaksın. Bu sefer wipe YAPMA.cm11 için olanı indir, flashla. Üstteki linkte.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Aynı rom flashlar gibi flashlayacaksın. Bu sefer wipe YAPMA.cm11 için olanı indir, flashla. Üstteki linkte.
nasıl yani şuanda baya güzel gerçekten arayüz , tarayıcı , ayarlar filan tek sorun play store olmaması onu düzeltmek istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum :(bana gapps linkini verebilirmisiniz nasıl kuracağım play store yok tek o olsa yeterli bu arada omu yükleyince telefon çok hızlandı :)arkadaşlar play store gözükmüyor hiçbir google hizmeti gözükmüyor gapps'ı nasıl yapabilirim :)

Invoke

Invoke

Üye
verdim ya yukarıda link

• Beğen