İpucu Nexus 4 4.4.2 Kitkat için romlar

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
telefonu atıcan, yine recovery girince aynı şekilde flashlayacan ama wipe YAPMA

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Invoke

Invoke

Üye
Olur :D

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Çok cahilsin keşke ölsen :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
:D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
yapıyor bakalım :eller:oldu arkadaşlar ikinizede teşekkürler :) özellikle @-qarapapaq- 'a ben tek başıma yapmaya kalkışsam telefon gitti :D , ikinizede yeniden teşekkürler :)chrome'u bile yüklemedim :D Kendi Tarayıcısı Güzelmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
İstediğin zaman navigation barı kapatıp açabiliyor olman en iyi özelliklerinden biri, bence. Kullanışlı oluyor. Quick Settings'e Expanded desktop, toggle'ı ekle, rahat et. :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
İstediğin zaman navigation barı kapatıp açabiliyor olman en iyi özelliklerinden biri, bence. Kullanışlı oluyor. Quick Settings'e Expanded desktop, toggle'ı ekle, rahat et. :D
üst barı diyorsan ordakilerin hepsini açtım :D birde üst menü tıklamayla olması süper oldu :D birde tam ekran özelliği var :D bu rom çok güzelmiş :D şarzıda performanslı :D oyunlarda tam ekranı aç :D , birde şarz üzdesini gösteriyor orası güzel oldu :) kısaca kendi stock romunu sevdiysem bunu hayli hayli severim :D bide aramalarda altta gözüküyor , onu galiba eskisi gibi yapma yok :D , ama olsun oda güzel :) , bu arada şu sanal tuşların görevini değiştirme varmı :) birde full türkçe olmaması biraz kötü ve şu ses i artırma diye birşey var onu anlamadım :D , Google+ , vb.. gereksizler gitti :D , valla şuanda hem hızlı hem güzel :)

Invoke

Invoke

Üye
Smiley Combo :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Sanal tuşlarla ilgili ayarlar ınterface bölümünde olacak.

Invoke

Invoke

Üye
interface'ye nereden girebilirim :D

:ahInterface yazmıyorsa, arayüz yazıyordur. :DAyarlarda. Tamamen Türkçe değil dedin diye, oranın interface olduğunu düşünmüştüm. :DEn altta Buttons and layout diye bir seçenek olacak ya da Türkçe karşılığı neyse. :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
:ahInterface yazmıyorsa, arayüz yazıyordur. :DAyarlarda. Tamamen Türkçe değil dedin diye, oranın interface olduğunu düşünmüştüm. :DEn altta Buttons and layout diye bir seçenek olacak ya da Türkçe karşılığı neyse. :D
buldum :DCyanogenmod nasıl paranoidden daha mı güzel :)

Invoke

Invoke

Üye
Aynısının laciverti :D

Invoke

Invoke

Üye
Alıştın haa :D

• Beğen