İpucu Nexus 4 4.4.2 Kitkat için romlar

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 4.4.2 Kitkat için romlar
Arkadaşlar Nexus 4 için en iyi rom hangisi , android 4.4.2 kullanıyorum acaba öneride bulunabilirmisiniz :)@-qarapapaq-

burakbiyik18

Üye
Bence senin telefonunun rom'a ihtiyaci yok zaten ama illa yapicam diyorsan custom rom yap.s4 note 3 falan onlarla telefonunu kotu hale getirme custom rom iyi olur zaten kendinde begernirsin bide atom diye bisey yapmislar ama o nexus 4 de varmi bilmiyorum benim sana tavsiyem custom rom

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Arkadaşım bi ayarın olsun dün sızlanıyodun telefon düzelsin bir daha yapmicam diye neyse performans için en iyisi kendi romu bana göre ama görsellik için miui ROM yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bi ayarın olsun dün sızlanıyodun telefon düzelsin bir daha yapmicam diye neyse performans için en iyisi kendi romu bana göre ama görsellik için miui ROM yükleyebilirsin
bozulunca korktum ne yapıyım :D Stock rom yükleyince düzeliyomuş :D Bu Arada Tavsiye İçin Teşekkürler :) cyangemode yi nasıl kurabilirim 4.4.2 için bulamadım link atarmısınız :).

DalvikCache

DalvikCache

Üye

DalvikCache

DalvikCache

Üye
4.4.2 için nightly var stabil değil

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Sorun yok açılıyor sayfa

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Başka tarayıcı ile dene

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
4 tarayıcı ile denedim açılmadı :(

DalvikCache

DalvikCache

Üye
PC denmi giriyon telefondanmı

DalvikCache

DalvikCache

Üye

Invoke

Invoke

Üye

Invoke

Invoke

Üye
ya da üstte Dalvik'in attığı linktekini indir, kur.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Birde cepten dene wifi varsa

Invoke

Invoke

Üye
tamam bana nasıl yapacağımı anlatabilir misin :)

Bak tane tane yazıyorum. :D

-Romu indir, telefona at.

-Bu işlemleri clockworkmoddan yapıyoruz, bunun için önce ClockWorkMod'u yükleyeceksin.
>> Bunu indir.
>> Bak resimde yazıyor, flash clockwork recovery. Ona tıkla. Flashlasın sonra orada ikinci seçenek reboot into recovery buna tıkla. O seçenekle recovery modda başlat cihazı.

-CWMdesin şuan:

>>Wipe yap.
>>Install Zip>>İndirdiğin zipi(romu) seç.>>Onayla>>O yükleyecek, bitince reboot seçeneği ile, yeniden başlat. Bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.