Newsweeke Haber Olan Adam..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
Newsweeke Haber Olan Adam..
İŞTE EŞİNİ KAÇIRAN ADAMIN, "SEN DE BENİM KARIMI AL" TEKLİFİYLE KARŞILAŞAN VE NEWSWEEK'E HABER OLAN ADAM!..

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, "Sen de benim karımı al" teklifiyle dünyaca ünlü haftalık haber dergisi Newsweek'in, "Haftaya damgasını vuran sözler" bölümünde yer alan Mehmet Y.'nin karısını kaçırdığı Cengiz Eşme, umutla eşinin eve döneceği günü bekliyor.
26 Aralık 2005 Pazartesi 00:11

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, "Sen de benim karımı al" teklifiyle dünyaca ünlü haftalık haber dergisi Newsweek'in, "Haftaya damgasını vuran sözler" bölümünde yer alan Mehmet Y.'nin karısını kaçırdığı Cengiz Eşme, umutla eşinin eve döneceği günü bekliyor.

Tarsus'un Akgedik Köyü'nde yaşayan ve eşi Gülhan Eşme'nin (29), aynı köyden Mehmet Y. (37) tarafından kaçırıldığını ve kaçıran şahsın kendisini arayarak, "Ben eşini kaçırdım, sen de karımı al" teklifinde bulunduğunu ileri süren Cengiz Eşme (36), aradan 46 gün geçmesine rağmen hâlâ eşinin döneceği günü umutla bekliyor.

Eşiyle bir kez telefonda görüştüğünü belirten Eşme, "Eşim ölüm korkusu yaşıyor. Dönerse onu mutlu edeceğim. Yeter ki dönsün" dedi.

İlçeye 7 kilometre uzaklıktaki Akgedik Köyü'nde oturan Cengiz Eşme, 46 gün önce alış veriş için Tarsus'a gittiğini, akşam eve geldiğinde eşi Gülhan Eşme'yi bulamadığını ifade etti. Yakınlarını aradığını ve jandarmaya haber verdiğini söyleyen Eşme, ertesi gün Mehmet Y.'nin kendisini telefonla arayıp, eşini kaçırdığını söylediğini dile getirerek, "Sabah olduğunda arkadaşım Mehmet Y. beni cep telefonumdan aradı. Kayseri'den arıyordu. Bana, 'Biz hata yaptık Gülhan'la kaçtık' dedi. Ben de kendisine, 'Nasıl böyle bir şey yapabilirsin?' dedim. 'Bir hata yaptık işte. Sen de benim karımı al' cevabını verdi.

Aradan 46 gün geçti, eşim bir kez beni ödemeli olarak cepten aradı. Eşim hata yaptığını kabul etti. Dönmek için can atıyor. Ama bizim çevremiz geniş olduğu için dönerse öleceğini sanıyor. Ölüm korkusu yaşıyor. Yeter ki dönsün, onu karanfillerle karşılayacağım. Halen ızdırap içinde yaşıyorum. Yaşayan bir ölüden farkım yok. Eşime sesleniyorum; insan bir kere ölür ama sen böyle yaptıkça her gün ölüsün. Gelirsen 1 gün dahî bu köyde kalmayacağız. Mutlu bir yuvamız olacak, 20-30 yıl geçse de seni bekleyeceğim" diye konuştu.

Olayın peşini bırakmayacağını söyleyen Cengiz Eşme, "Eğer bana o teklifte bulunmasaydı, unutur giderdim, kendi hayâtıma bakardım" şeklinde konuştu.

beklesin bakalımm

tofy

Üye
çokkk ilginçççççççççççç
ama komikte geldiii adama bakkk eşten bahsediyorr sende benimkini all diyee takas yapıcakkk
sağolll caineeeeee abisi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Buyur burdan yak! Millet kafayı yemiş.

jöly

Üye
söylüyecek söz bulamıyorum şaştım kaldım vallahi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

darkred

darkred

Üye
cep telefonu,ev,araba,arsa takas edilir tamam ama böylesini ilk defa duydum

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(evreNian &#064; Dec 26 2005, 02&#58;49 AM) [post=237373]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
cep telefonu,ev,araba,arsa takas edilir tamam ama böylesini ilk defa duydum
[/b][/quote]

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Nicolas_Anelka

Üye
vallahi ya sen nebiçim adamsın ne biçim erkeksin be gel karılarımızı degiş tokus edelim allahım sen bize gösterme yarabbim...

depresif

Üye
Slm
Ceine kardeş bizim burada bizim bir akrabanın bir vukuatını anlatayım buna benzer değil ama
Bizim akrabayla karısı gayet iyi geçiniyormuş daha sonra kaynanası kızın kanına girmiş baba evine çağırmış kız gitmiş ama dönmemiş evine kadın üstelik hamile daha sonra doğurmuş kadın çocuğu doğar doğmaz sarıp sarmalayıp kocasına göndermişler kadına da çocuk öldü demişler
Aile büyükleri araya giriyo ne yapıyorlarsa ne kaynana nede kadın bir türlü ikna edilemiyor
Sonucu merak edenlere ;
Adam bi kaç akraba genci alıp gidip kaynananın evini basıyor sonra da karısını kaçırıyor.Jandarmaya ihbar ediyorlar jandarma geliyor.Bakıyorki resmi karısı 3 yıllık adamlar geri dönüyor.Çocuğunu da kocasının annesi yetiştirdiği için annesine gitmiyor.Baba annesini anne biliyor

Nicolas_Anelka

Üye
manyak bu adam ya sorunlu bence..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tv&#39;de gördüm bi-kaç kez ama anlamadığım ortadaki kadının bu kadar çirkin olmasına rağmen paylaşılamaması..

^^AnaCOnDA^^

Üye
ne insanlar war yaaa

slayer

Üye
komedi yaa....
Abimizde karizma poz vermiş...

cllgr

cllgr

Üye
sapıtmış bunlar ya,ne dediklerinide bilmiyorlar.allah islah etsin böylelerini

CisSe

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt