Hile Calsmiyor Bnde Ama Tskler
KayraBey Üye Konu Sahibi kutusuyamam0' Alıntı: Ben telden giriorum link yok Genişletmek için tıkla ... Link konuda mevcut...
Silinen Üye 2405226 Kapalı Hesap Oyuna ilk girdiğinde Kariyer Yükle'ye tıklarsan hile aktif olur.Ama Yeni Kariyer'e tıklamayacaksın.
KayraBey Üye Konu Sahibi 35mustafa' Alıntı: Sınırsız para nerde ??? Genişletmek için tıkla ... Oyunu aç direk kariyer yükleyi seç
35mustafa' Alıntı: Sınırsız para nerde ??? Genişletmek için tıkla ... Oyunu aç direk kariyer yükleyi seç
Deamon77 Üye Tahir' Alıntı: Oyunu aç direk kariyer yükleyi seç Genişletmek için tıkla ... direk kariyeri seç diyince oluyor ama ben mesela bu adamın ismini kullanmak istemiyorum degiştirme sansımız varmı..
Tahir' Alıntı: Oyunu aç direk kariyer yükleyi seç Genişletmek için tıkla ... direk kariyeri seç diyince oluyor ama ben mesela bu adamın ismini kullanmak istemiyorum degiştirme sansımız varmı..
KayraBey Üye Konu Sahibi Deamon77' Alıntı: direk kariyeri seç diyince oluyor ama ben mesela bu adamın ismini kullanmak istemiyorum degiştirme sansımız varmı.. Genişletmek için tıkla ... Yok.Varsa da ben bilemiyorum.
Deamon77' Alıntı: direk kariyeri seç diyince oluyor ama ben mesela bu adamın ismini kullanmak istemiyorum degiştirme sansımız varmı.. Genişletmek için tıkla ... Yok.Varsa da ben bilemiyorum.
KayraBey Üye Konu Sahibi asirogu79' Alıntı: Bn indiremedim nerden indirecem ? Genişletmek için tıkla ... Konu da link mevcut