New Ford Focus RS 300Hp ****** Alet Subaru - Mitsubishi Gibilerine Kafa Tutacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rbatu

Üye
    Konu Sahibi
New Ford Focus RS 300Hp ****** Alet Subaru - Mitsubishi Gibilerine Kafa Tutacak.

--------------- Ekleme ---------------

Türkiyeye Gelmesi Bekleniyor...

prisoner__

prisoner__

Üye
süper bu ya :oke:

siberson

siberson

Üye
işte fordan beklediğim hamle

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
azda modifiylen süper olmuş

rbatu

Üye
    Konu Sahibi
Saolun Arkadaşlar Araba 300Hp 400Nm Torku Vardır.Concept Resimlerinide Koycam...

parson53

parson53

Üye
yaw ne yaparsa yapsın ben ford arabasını sevmiyorum çok yappmacık gibime geliyor

rbatu

Üye
    Konu Sahibi
Size Göre Öle

masub

masub

Üye
görünüş güzel ama ford araba yapmasını bilyo bence.çok sert arabalar.fordun en iyi yaptığı araçları kamyonlar.

YsF_90

YsF_90

Üye
Şu anda bende resimler gözükmüyor. nasıl bir araç görmedim, bilgim yok ama bence ford'un mustang'den başkasını sevmem. güzel yapamıyor. en güzeli mustang. paylaşım için teşekkür ederim.

buraq85

buraq85

Üye
Sana Göre Öle M3 - M5 Gibilerine Kafa Tutuyor...

bu araba m5 e kafa tutsun ben intahar ederim..

ayrıca m5 bu konsepte girmio bu konsepte tek bi araba vardr oda SUBARU IMPREZA WRS STI 2.5 TURBO başka söze gerek yok..

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
BMW M5'in Motoru
Güç (bg) 507
Güç devir (devir/dak) 7.750
Tork (Nm) 520
Tork devir (devir/dak) 6.100
Silindir hacmi (cm3) 4999

arkadaşlar [yukarıdaki bilgiye bakılmadan bile] ford'un hiçbir aracı [belki istisna vardır ama sanmıyorum] m3 yahut m5 gibi araçlarla boy ölçüşemeyeceğini motor özelliklerini belirterek sunuyorum...

siberson

siberson

Üye
BMW M5'in Motoru
Güç (bg) 507
Güç devir (devir/dak) 7.750
Tork (Nm) 520
Tork devir (devir/dak) 6.100
Silindir hacmi (cm3) 4999

arkadaşlar [yukarıdaki bilgiye bakılmadan bile] ford'un hiçbir aracı [belki istisna vardır ama sanmıyorum] m3 yahut m5 gibi araçlarla boy ölçüşemeyeceğini motor özelliklerini belirterek sunuyorum...
kardeş m5 e kafa tutacak FORD GT var sanırsam

dogandoganay

dogandoganay

Üye
Sana Göre Öle M3 - M5 Gibilerine Kafa Tutuyor...

yaa bilader sen de bişey bilmesek yedirencen bunları yaa bırak allahını seversen m3 e kafa tutcak bu araba hee olum bu araba m3 ün tozunu yutamaz m3 diosun hadi şahin fln desen anlıcazda

kardeş m5 e kafa tutacak FORD GT var sanırsam

aynen bilader bende m3 söledim

rbatu

Üye
    Konu Sahibi
M5 Kafa Tutuyor Arkadaşım İnatlaşma Focus Rs 200 Model Ferrariyi Geçiyor Pistte Ferrari ise Yarış Arabsı Focus Bildigin Focus Ama 600hp:D

Tm Gençler sizin Dedikleriniz Dogrudur Eger Yalanım Varsa ................................................... Bunu Diyorum.

Bişeyi Bilinde KOnuşun M5 Arabamı Bana Bunu Söyleyin İsterse 99999999HP Olsun İş Direksiyona Bakar Gençler

Bizdede M3 Var Buyuk Abımın M3 400HP Küçük Abımın İste Honda Typeri Var Siyah 500HP Oda M5 Kovalıyor Abım İstersenız Caddeye Çıkın Bakım Aracınız Saglam İse m5 Le

SUBARU IMPREZA WRS STI 2.5 TURBO Concept Deil 1Kere Bu Focus RS De Concept Deil Bilde Konuş Bilader

Para Bol Gençler Bizde Sorun Deil ;) Şimdi 4 Kapı Typer Getirtcek Abim Bem Beyaz Eger O Olmazsa Typer RR Alcak

ilkeer

ilkeer

Üye
kardes kusura bakma ama arabaklardan anlamıyosun.

akula

akula

Üye
beyler bayanlar bu işe son noktayı koyayım 2002 yılında izmit körfezde siyah hacı muronun evo7 yardıgını gördüm. nasıl bir cerrah ultrasona bakmadan hastanın içinde ne var bilemezse o arabaya binmeden yorum yapmayın

rbatu

Üye
    Konu Sahibi
Gençler Youtubeye Bakın Ozamn Ben Anlamıyorsam Onlar Nasıl Gidiyor Ben orda İzlediklerime Güvenerek Söylüyorum Standart M5 İle Focus Tabi Yarışamaz Ama Ordaki Focus Nasıl Geçti Bilmiyorum

Beyler Focus RS 2000 Modelin Bir 215Hp Olanı Var Birde 600Hp 600Nm Olanı Var Hangisi Geçer M5 Düşünün Bakim ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu arabayı kullanmaya kıyamam:)

Doğan

Üye
inş gelir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt