N73e yükledim. Açmaya çalışınca menü özellik desteklenmiyor dedi. Neden acaba. Yinede emeğine sağlık.
sen revengeful musun?
hız artırıyo ınternet hızını gostermeyle alakası yok
programın hız göstergesi özelliği de var isteyen göstergeyi acar..Ve suna kesinlikle dikkat çekiyorum!BIR PROGRAMIN PERFORMANSINI KULLANDIĞINIZ TELEFON BELIRLER HER TELEFONDA AYNI ETKIYI GÖSTERMEZ BU KADAR BASIT..anlamayan bu yazıyı birkaç defa okuyabilir
hızlanma var önceden sn.14 kb atarken şimdi 33 kb atıyo
o nasıl hız hiç olmazsa daha iyi.
programın asıl özelliği bağlantıyı hizlandirmaktir neyi tartışıyorsunuz ki programın adı üzerinde network speed..programın hız göstergesi özelliği de var isteyen göstergeyi acar..Ve suna kesinlikle dikkat çekiyorum!BIR PROGRAMIN PERFORMANSINI KULLANDIĞINIZ TELEFON BELIRLER HER TELEFONDA AYNI ETKIYI GÖSTERMEZ BU KADAR BASIT..anlamayan bu yazıyı birkaç defa okuyabilir
![]()
2g de kullanıyodur arkadaş
Arkadaş zahmet edip paylaştığın için çok teşekkür ederim belli ki işe yarıyor. Işe yaramıyor diyenler beleş internet kullanıcıları dır. Tabi ki onda çalışmaz hayvan gibi veri iniyor zati daha ne hızlandırsın telefonun web anasını ağlatiyorsunuz.
---------- Eklendi @ 13:55:39 ---------- Yazıldı @ 13:53:58 ----------
allah'tan kork 2G'de ben 70-100'ü buluyorum 2G max 360'ı gösterir. Bu ne kullanıyor. Anlamadım cepnet günlük herhal.
yok kesinlikle işe yaramıyor. Deneyen biri söyledi.
yarıyor ben o yüzden bu programı begendim çünkü wapi seçebiliyorsun..kimisinde hızlanmayabilir. Her telefonda aynı performansı gösterecek diye bir şey yok. Sonuçta elinizdeki telefonun maksimum bir yere kadar performansı var ondan müthiş şeyler bekleyemezsiniz.
ismail kardes cevap olumlu ben denedim süper bise bu
bakın bence şöyle çalışıyor istediğin erişim noktasını seçiyorsun o direk bağlantı yapıyor 3g yi 3.5g yapıyor arada bir o da interneti hızlandırıyor ama şunu söyliyim indirmede hiç bi etkisi yok sadece sayfa açılışlarını hızlandırıyor![]()