Network Speedome (Bağlantı hızlandırıcı)

Sponsorlu Bağlantılar

fall.en

Üye
hız artırıyo ınternet hızını gostermeyle alakası yok

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bu güzel proyu bizimle paylaştığın için :tşk:

sanerko

Üye
kim ne derse desin paylasim harika istemeyen kullanmasin

tempestshine

tempestshine

Üye
İndirdim.Hafıza kartına attım.Dosya desteklenmiyor diyor.Ama interneti baya hızlandırıyor :bud:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
kardeşim sen kullandım diyosunda 10 kişi birden yalanmı sölüyo.isme bakılırsa sen haklısın ama deneyenlerinde cevabına bakmak lazım

tempestshine

tempestshine

Üye
Kim doğru kim yalan söylüyor ben bilemem.Ben denedim.Öncekine göre bir hızlanma var.Sizde yoksa onu ben bilemem :bilmm

Mert045

Mert045

Üye
Peki öyle olsun bakalım.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
hızlanma var önceden sn.14 kb atarken şimdi 33 kb atıyo

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
programın asıl özelliği bağlantıyı hizlandirmaktir neyi tartışıyorsunuz ki programın adı üzerinde network speed..:) programın hız göstergesi özelliği de var isteyen göstergeyi acar..Ve suna kesinlikle dikkat çekiyorum!BIR PROGRAMIN PERFORMANSINI KULLANDIĞINIZ TELEFON BELIRLER HER TELEFONDA AYNI ETKIYI GÖSTERMEZ BU KADAR BASIT..anlamayan bu yazıyı birkaç defa okuyabilir:D

ibrother

ibrother

Üye
programın asıl özelliği bağlantıyı hizlandirmaktir neyi tartışıyorsunuz ki programın adı üzerinde network speed..:) programın hız göstergesi özelliği de var isteyen göstergeyi acar..Ve suna kesinlikle dikkat çekiyorum!BIR PROGRAMIN PERFORMANSINI KULLANDIĞINIZ TELEFON BELIRLER HER TELEFONDA AYNI ETKIYI GÖSTERMEZ BU KADAR BASIT..anlamayan bu yazıyı birkaç defa okuyabilir:D

Arkadaş zahmet edip paylaştığın için çok teşekkür ederim belli ki işe yarıyor. Işe yaramıyor diyenler beleş internet kullanıcıları dır. Tabi ki onda çalışmaz hayvan gibi veri iniyor zati daha ne hızlandırsın telefonun web anasını ağlatiyorsunuz.

---------- Eklendi @ 13:55:39 ---------- Yazıldı @ 13:53:58 ----------

2g de kullanıyodur arkadaş

allah'tan kork 2G'de ben 70-100'ü buluyorum 2G max 360'ı gösterir. Bu ne kullanıyor. Anlamadım cepnet günlük herhal.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Arkadaş zahmet edip paylaştığın için çok teşekkür ederim belli ki işe yarıyor. Işe yaramıyor diyenler beleş internet kullanıcıları dır. Tabi ki onda çalışmaz hayvan gibi veri iniyor zati daha ne hızlandırsın telefonun web anasını ağlatiyorsunuz.

---------- Eklendi @ 13:55:39 ---------- Yazıldı @ 13:53:58 ----------

allah'tan kork 2G'de ben 70-100'ü buluyorum 2G max 360'ı gösterir. Bu ne kullanıyor. Anlamadım cepnet günlük herhal.

hacı demekki az çekiyo tel.bendede az çekio arkadaşın dediği civarlarda indryo

yyy

Üye
evet 300le indiriyordu 350 oldu sağol

ismail010

Üye
yok kesinlikle işe yaramıyor. Deneyen biri söyledi.

Tamam ben farkedemiyom aynı gibi geliyo

---------- Eklendi @ 17:56:06 ---------- Yazıldı @ 17:55:35 ----------

yarıyor ben o yüzden bu programı begendim çünkü wapi seçebiliyorsun..kimisinde hızlanmayabilir. Her telefonda aynı performansı gösterecek diye bir şey yok. Sonuçta elinizdeki telefonun maksimum bir yere kadar performansı var ondan müthiş şeyler bekleyemezsiniz.

Benimkinde olmadı galiba sadece ilk başta hızlanıyo sonra normal gibi

---------- Eklendi @ 17:56:28 ---------- Yazıldı @ 17:56:06 ----------

ismail kardes cevap olumlu ben denedim süper bise bu

Ben pek farkedemedim ama detaylı bakmak gerek

Tuba

Tuba

Üye
konu taşındı görselde eklenirse güzel olacak teşekkürler....

Hasan

Üye
bakın bence şöyle çalışıyor istediğin erişim noktasını seçiyorsun o direk bağlantı yapıyor 3g yi 3.5g yapıyor arada bir o da interneti hızlandırıyor ama şunu söyliyim indirmede hiç bi etkisi yok sadece sayfa açılışlarını hızlandırıyor :oke:

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
bakın bence şöyle çalışıyor istediğin erişim noktasını seçiyorsun o direk bağlantı yapıyor 3g yi 3.5g yapıyor arada bir o da interneti hızlandırıyor ama şunu söyliyim indirmede hiç bi etkisi yok sadece sayfa açılışlarını hızlandırıyor :oke:

evet indirmeye hiçbir etkisi yok hatta bazen hata bile verdirebiliyor ama sörf için güzel bir program..

Üst Alt