Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NetQin Mobile Anti-Virus Pro s60 3rd sürüm v2.2.60.18
Sponsorlu Bağlantılar
ALL11
Üye
wirelass tan update desteği yok... çok bi işime yaramadı...
Teşekkürler
tahsin_007
Üye
en iyi anti virüs hangisi
BASKANCIHAN
Üye
Teşekkürler eline emeğine sağlık dostum
meteorlift
Üye
tesekkür
wonderking
Üye
tsk ler
reoksit
Üye
teşekkürler dostum emeğine sağlık
camgibi
Üye
sağol kardeş emeğe saygın:
hakikattt
Üye
benim hafıza kartımı pc okumuyo telefonum okuyo virüs vardır diye düşünüyrm ama bulamadı sorun nedir ki acaba başka
djprofix
Üye
arkadaslar nokia e65 kulaniyorum indirdikten sonra desteklenmiyor diyor xplore zip dosyasina atiyorum sistemile birlikte aca diyorum yinede yuklemiyor neden acaba
hasan5564
Üye
programların için çok teşekkürler
blackdust99
Üye
indirdim dosyayı NOKIA 6700 ımın kartına attım ve usb kablosunu cıkardıktan sonra GALLERY den dosyayı bulup ac diyorum ama dosyayı desteklemediğini söylüyor anlamadım. Yanlıs mı yapıyorum kurulumu yoksa 6700 ımda sorun mu var???
exmurat
Üye
kardeş iyide bunu nasıl update etcez update olmazsa bu program cacık olur.wlan üzerinde update yapmıyor hep şebeke seciyor cok cacık oluyor o zamanda.virüs programı güncel olmazsa bence hic yüklemeyin teli kasmasın bari
masal_prensi
Üye
ellerine sağlık
zaza2133
Üye
saol kardeşşş
essteban07
Üye
saol kardeş emeğine sağlık
recebov
Üye
manyak bişey
kutlu01
Üye
Güzel program. Teşekkür ederim.
Trojan.exe
Üye
Emegine Sağlik
mustafa680
Üye
arkadaşlar ben bu uygulamayı indirdim ama masaüstünde internet klasörü olarak görünüyo bi türlü düzeltemedım yardımcı olursanız sevinirim
kazda61
Üye
arkadaşlar n70 kullanıyorum telefonumda kullana bilicem virüs temizleme programı olan varmı