Netbook için en iyi işletim sistemi hangisiii!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cagri1177

cagri1177

Üye
    Konu Sahibi
Netbook için en iyi işletim sistemi hangisiii!!!!
Merhaba arkadaşlar netbook için en az cpu kullanan kasmayan yani hızlı işletim sistemi hangisi biraz araştırdım ubuntu falan gibi şeyler var ama size de sormak istedim şimdiden teşekkürler :)

mrt-06

mrt-06

Üye
arkadaşım ben sana önerdim ya onu kurup denesene :))

cagri1177

cagri1177

Üye
    Konu Sahibi
ya oradan hangisi bilemedim bana chrome os iyi geldi ama oda yokmuş sadece pcde kurulu geliyormuş :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
windows 8

cagri1177

cagri1177

Üye
    Konu Sahibi
şu an pcde win 8 yüklü arkadaşım ve şu an bu sitede bile tekerlekle aşağı inerken kasıyor neyse ama kafama meego yattı türkçe dil özelliği veya paketi vardır onun değil mi arkadaşlar :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca meego acer aspire one d250de yani benim şu an kullandığım netbookta denenmiş

MrExpert

MrExpert

Üye
Win 98 kur hayatta kasmaz :D

ugur1000

ugur1000

Üye
win 8 in core versiyonunun 32 bitini kur bende işlemci 2.53 ghz notebook olmasına ragmen windows 8 7 ve vistadan 2-3 kat hızlı çalışıyor hemde internet için aynı tablet gibi kendine has tarayıcısı var şu an flash desteği yok ama olur yakında kasarsa xp kur yani :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En güzeli windows xp lite sp3.lü sürümü yüklemek.

ugur1000

ugur1000

Üye
mrt-06

mrt-06

Üye
:good:

canersonmez94

canersonmez94

Üye
win 7 ultimate veya macintosh OSX diğerlerinde program az ve kullanışsız bilinen hemen her os kullandım ondan bana güven

- - - Eklendi - - -

xp piyasadan kalkıyor yoksa onuda önerirdim tabi

achambo

achambo

Üye
windows 7 ve ubuntu 12.04 ü bir arada kullanıyorum ubuntuyu netbooka yeni yükledim ve çok güzel tabii 2-3 saat uğraştım tema,program fln derken ben ubuntuyu öneririm yardım gerekirse de elimden geldiğince yardım ederim

mrt-06

mrt-06

Üye
win 7 ultimate veya macintosh OSX diğerlerinde program az ve kullanışsız bilinen hemen her os kullandım ondan bana güven

- - - Eklendi - - -

xp piyasadan kalkıyor yoksa onuda önerirdim tabi
geçen gün işletim sistemleri forumunda bir haber paylaşmıştım windows xp nin kullanım oranı hakkında http://www.maxicep.com/windows-isletim-sistemi-genel/efsane-windows-xp-730808.html ama hala %40 kullanım oranı ile 2.sırada ta 2001 yılında çıkmıştı yuvarla 11 sene olmuş acaba çok merak ediyorum windows 8 11 sene kullanılacak mı? desteklerini 2014 de çekiyorlar.(sp3 sürümü için)
'zaten kaçımız orjinal yazılım kullanıyoruz ki' :)

ugur1000

ugur1000

Üye
aklıma şu geldi eğer net için kullanılacaksa android X86 da öneririm internet için çok iyi oluyor :) hem açılmasıda hızlı 15 sn de açılıyor neredeyse :) hem ekran boyutuna uyan android uygulamalarınıda kullanabilirsin eğer doğru sürümüde bulursan pil ömrü bağagı artar :) hem yormuyorda 600 mhz cpu lu masaüstünde bile çalıştırdım :D

cellatcevo16

Üye
arkadaşlar laptop'un mağazada özelliklerine bakarken işletim sistemi mesela freedos diyo onlar kurulu mu nasıl bisse bilgisi olan var mı

- - - Eklendi - - -

bu arada freedos nasıl

waycell

waycell

Üye
arkadaşlar laptop'un mağazada özelliklerine bakarken işletim sistemi mesela freedos diyo onlar kurulu mu nasıl bisse bilgisi olan var mı

- - - Eklendi - - -

bu arada freedos nasıl

free dos isletim sistemi yok demek alici kendi kuruyor sistemi.netbooklara isletim sistemi kurmak icin ya flash bellek yada harici bellek kullanman gerekir

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu arada freedos nasıl

free dos isletim sistemi yok demek alici kendi kuruyor sistemi.netbooklara isletim sistemi kurmak icin ya flash bellek yada harici bellek kullanman gerekir

Üst Alt