Win 98 kur hayatta kasmaz![]()

xubuntu kur rahatla bir yan sistem olarak yükle görceksin farkıaklıma gelmedi değil kardeşim ya![]()

yav artık bana xp çok acip bir işletim sistemi geliyorEn güzeli windows xp lite sp3.lü sürümü yüklemek.
ama win 8 e çok perf güncellemesi yapıldıniye acayip geliyor?yav artık bana xp çok acip bir işletim sistemi geliyorama win 8 e çok perf güncellemesi yapıldı
acayip derken kötü anlamında değil yani ilginç geliyor yani ne biliyim win 8 le xp yi yann yana koyunca ilginçniye acayip geliyor?
ama çok severim xp yi aslında 
geçen gün işletim sistemleri forumunda bir haber paylaşmıştım windows xp nin kullanım oranı hakkında http://www.maxicep.com/windows-isletim-sistemi-genel/efsane-windows-xp-730808.html ama hala %40 kullanım oranı ile 2.sırada ta 2001 yılında çıkmıştı yuvarla 11 sene olmuş acaba çok merak ediyorum windows 8 11 sene kullanılacak mı? desteklerini 2014 de çekiyorlar.(sp3 sürümü için)win 7 ultimate veya macintosh OSX diğerlerinde program az ve kullanışsız bilinen hemen her os kullandım ondan bana güven
- - - Eklendi - - -
xp piyasadan kalkıyor yoksa onuda önerirdim tabi

hem açılmasıda hızlı 15 sn de açılıyor neredeyse
hem ekran boyutuna uyan android uygulamalarınıda kullanabilirsin eğer doğru sürümüde bulursan pil ömrü bağagı artar
hem yormuyorda 600 mhz cpu lu masaüstünde bile çalıştırdım 
arkadaşlar laptop'un mağazada özelliklerine bakarken işletim sistemi mesela freedos diyo onlar kurulu mu nasıl bisse bilgisi olan var mı
- - - Eklendi - - -
bu arada freedos nasıl
arkadaşlar laptop'un mağazada özelliklerine bakarken işletim sistemi mesela freedos diyo onlar kurulu mu nasıl bisse bilgisi olan var mı
- - - Eklendi - - -
bu arada freedos nasıl