Anlasılan ben bunu yapamıcam bunu yapmam ıcın ayrıca dvd surucusu lazım dvd yerı olsaydı bılgısayarın format atmasını bılıyorumFormat atacagın usb yi biçimlendir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu indir
İso dosyasını bu program ile flash a yazdır
Usb yi tak netbook a bilgisayar açık şekilde yükle
Flaş bellekle yapacaksın işte aynı dvd ile atar gibiAnlasılan ben bunu yapamıcam bunu yapmam ıcın ayrıca dvd surucusu lazım dvd yerı olsaydı bılgısayarın format atmasını bılıyorum
Benım anladıgım bu program ile dvd bılgılerı buna kopyalanıyorFlaş bellekle yapacaksın işte aynı dvd ile atar gibi
Netbook ile indir bir iso format dosyasını onla yaz flaş belleğe bu program ileDvd şart değil bir iso dosyası lazım yazman için o kadar indir bir torrent sitesinden hızlı inerBenım anladıgım bu program ile dvd bılgılerı buna kopyalanıyor
Dogru dıyorsun da ınternettende guven olmuyor kı programa korsan olursa kotuNetbook ile indir bir iso format dosyasını onla yaz flaş belleğe bu program ileDvd şart değil bir iso dosyası lazım yazman için o kadar indir bir torrent sitesinden hızlı iner
Bir sorun olmaz defalarca atıyorum benDogru dıyorsun da ınternettende guven olmuyor kı programa korsan olursa kotu
Saglam bulursam ındırmeyı dusunuyorumsuan usb wındows 7 yukleme programını kuruyorum umarım bugun yukleyebılırımsanırım bende hata oldun yuzde 99 gelıyor sonra rengı kırmızıya donuyor neden olabılır bırı yardım edebılır mıBir sorun olmaz defalarca atıyorum ben
ney hata veriyor?Saglam bulursam ındırmeyı dusunuyorumsuan usb wındows 7 yukleme programını kuruyorum umarım bugun yukleyebılırımsanırım bende hata oldun yuzde 99 gelıyor sonra rengı kırmızıya donuyor neden olabılır bırı yardım edebılır mı
Flaş belleği biçimlendirdin miWe were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again" bu hatayı alıyorum
bıcımledım flas bellegıFlaş belleği biçimlendirdin mi
yaptım onlarıda olmadıCmd yi açıp sırasıyla onları yazıp enter yapıcaksın