net framewrok 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
net framewrok 4
L.A noireyi hiç üşenmeden premium alıp 72 part indirdim. ancak oyunu kurdum ***** yaptım bi net framewrok hatasıdır gidiyor. denemediğim ***** kalmadıı. napcam ben şimdi? para boşuna mı gitti?

-efşan

-efşan

Üye
Hayır Efendim. Neden boşuna gitsin para.
Ekran alıntısı yapabiliyor musunuz hata anında?

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
bekleyin yapıyorumm hatta iki 3 resim koyuyum açılana kadar sırayla beklerseniz biraz koycam hemen

-efşan

-efşan

Üye
Framework'u güncelleyin bir.

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

framework zaten güncell olduğu halde güncelledim yine olmuyor yine aynı hata resimleri koydum yardımlarınızı bekliyorum

-efşan

-efşan

Üye
Öncelikle Framework yazılımını kaldırıp restart atın.
Ardından tekrar kurun ve yine restart atın. PC açıldığında tekrar hata vermemesi gerek.

- - - Eklendi - - -

Konunuz ile alakalı değil ama bu oyun yüksek derecede sistem gereksinimi ister.
Almadan önce sistem gereksinimlerini kontrol ettiniz mi?
Kasmalar ve takılmalar nedeni ile aldığınıza pişman olmayın sonra.:)

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
olacağını sanmıyorum pc daha 7 günlük masaüstü 2.90 turbo işlemci i7. 8gb ram 4g ekran kartı 1920x1080

- - - Eklendi - - -

restart derken pcyi yeniden mi başlatıyım

fnldstntn

Üye
Windows updater ile bütün net framework 4 v 3.5 güncellemelerini kurun işinizi görmesi gerek...

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
nası yapcaz onu?

-efşan

-efşan

Üye
olacağını sanmıyorum pc daha 7 günlük masaüstü 2.90 turbo işlemci i7. 8gb ram 4g ekran kartı 1920x1080

- - - Eklendi - - -

restart derken pcyi yeniden mi başlatıyım
Sorun olup olmaması konu dışı da belirteyim dedim ki pc sağlammış.:D Olmaz yani.
Evet yeniden başlatın kaldırma ve kurma işleminden sonra.

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
windows updater falan bşey dediydi arkadaş :D

- - - Eklendi - - -

o nası olcak?

-efşan

-efşan

Üye
Bu tür sorunlarda updater çözüm olmuyor genelde ama başlata update yazdığınızda updater'a ulaşabilir ve güncelleme var ise yükleme işlemini başlatabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Hallettin mi ki acaba?:hmmm
Halloldu ise pm at bana. Merak ettim yahu.:)

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
yaa şimdi net framework kaldırdım yeniden başlattım daha kurmadım oyun açıldı ama kurunca açılmıyoo

- - - Eklendi - - -

yani hala halledemedim

-efşan

-efşan

Üye
Yine mi aynı hata?:allalla:

- - - Eklendi - - -

Madem kaldırınca açıldı bir daha neden kuruyorsun ki?:D

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
sildim öyle oynuyom. ama bu seferde test driveda bu hatayı veriyo kuruyom öylede test drive ı oynuyom. oyuna türkçe yama kurmaya korkuyorum. yine bişey olur açılmaz diye

-efşan

-efşan

Üye
sildim öyle oynuyom. ama bu seferde test driveda bu hatayı veriyo kuruyom öylede test drive ı oynuyom. oyuna türkçe yama kurmaya korkuyorum. yine bişey olur açılmaz diye
Oyuna kuracağın yama pek sorun çıkartmaz da sen bilirsin yine de. Sakata gelmeyelim.
Mobil olmasam pc'ne bağlanıp ben halletmek isterdim. Maalesef mobilim.
Bir ara vaktin olursa oyunu ve framework yazılımlarını tamamıyla kaldır. Sonra da önce framework'u sonra oyunu kur. Bakalım yine yapacak mı?:)

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynarken en heycanlı yerde fattal error veriyo yyaa bu düzelmezmi neden kaynaklanıyo

-efşan

-efşan

Üye
Hata penceresi metnini yazabilme imkanınız var mı?

betülmmm

betülmmm

Üye
    Konu Sahibi
çıkınca caps alırım şimdi oyundan attı cevap veren var mı diye baktım. daha önce görseydim hatadan çıkmadan caps alırdım

-efşan

-efşan

Üye
çıkınca caps alırım şimdi oyundan attı cevap veren var mı diye baktım. daha önce görseydim hatadan çıkmadan caps alırdım
Tamam. Ekran alıntısı yaptığınızda atarsınız. Burada olursam ilgilenirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt