Neşet Ertaş'ın Evi Soyuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neşet Ertaş'ın Evi Soyuldu
Neşet ertaş hırsız, Neşet Ertaş'ın evine hırsız girdi, Neşet Ertaş'ın sazları çalındı, Neşet Ertaş'ın izmirdeki evi soyuldu

12 gün önce hayata veda eden ünlü halk ozanı ve Unesco tarafından yaşayan insan hazinesi kabul edilen Neşet Ertaş’ın İzmir’deki evi kimliği belirsiz kişilerce soyuldu.

İzmir Karabağlar’daki evi soyulan merhumun 3 sazı ve özel eşyaları çalındı. İzmir’e olan sevgisiyle bilinen Ertaş, bu sevgiyle yerleştiği Karabağlar’daki evi ölümünün ardından müze olarak değerlendirilecekti.
 


El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bos olacabilecigini düsündükleri evleri soyuyolar örnegin maç esnasında çok futbolcunun evi soyuldu özellikle İngiltere'de..
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Sazlarını almışlar :(
 
x-scarface

x-scarface

Üye
Allah belalarını versin bu da yapılmaz ki :off:
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Haydi sanata saygınız yok ölüyedemi saygınız yok.
 

bolamanle

Üye
Töbe töbe
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soyulmamış oglu şikayette bulununca baglamalarının karısında oldugu ortaya çıktı
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bağlamanın birisinin nerden olduğu ortaya çıkmış, gerisi nerede bilinmiyor. Sanırım hırsızlık değil, ölünün eşyaları alınır, fakire fukuraya dağıtılır sanırım buradaki durumda böyle birşey. Yabancı girip hırsızlık yapmamış yani bu belli oldu artık.
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet polis hırsızlık izine rastlamamış
 
tarxhn

tarxhn

Üye
neşet baba zaten 5 bağlamının 4ünü isteyene vermiş. 5.cide karısında geriye 0 bağlamadan hırsızlık olmadığı ortaya çıkıyor.
 
phasan

phasan

Üye
Yalan haber

- - - Eklendi - - -

Neşet Ertaş'ın Evi Soyuldu
Güncel, 07.10.2012 13:30

İzmir'de kısa süre önce hayatını kaybederek son yolculuğuna uğurlanan Türk Halk Müziği sanatçısı Neşet Ertaş'a ait üç saz ile bazı özel eşyaları, İzmir'in Karabağlar ilçesindeki evinde bulunamadı. Aile fertlerinin şikayeti üzerine konu polise intikal ettirildi. Evde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu hırsızlık izine rastlanmadı.

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz ay vefat eden ve ölümüyle Türkiye'yi üzüntüye boğan ünlü halk müziği sanatçısı, besteci, söz yazarı Neşet Ertaş'ın Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde müze yapılması planlanan evinde bazı kişisel eşyaları bulunamadı. Sanatçının konserlerinde kullandığı ve 'en sevdiğim' dediği, üzerinde Atatürk motifi bulunan bağlamasının da aralarında bulunduğu 3 sazı ile özel eşyalarının kaybolması nedeniyle sanatçının yakınları tarafından polise müracaat edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede, kapı ve pencerelerde herhangi bir zorlamanın olmadığı ve hırsızlık bulgusuna rastlanmadığı belirtildi. Emniyet yetkilileri, olayın hırsızlık olmadığını belirtti. Neşet Ertaş'ın kapı komşuları da eve dün çok sayıda polis ekibinin gelerek inceleme yaptığını belirtti.

Ertaş'ın 18 yıldır kapı komşusu olan Mahmut Özüpek, "Bu olayları biz de doyduk ama gerçeği net olarak bilmiyoruz. Bizim tek istediğimiz Neşet Ertaş'ın son günlerini geçirdiği evin müze, sokağın da Neşet Ertaş sokağı olmasını istiyoruz. Sazı çalındıysa da yapanların büyük ayıp ettiği ortada." dedi. Böyle bir olaydan üzüntü duyduğunu ifade eden Özüpek, dün eve çok sayıda polisin gelerek inceleme yaptığını ifade etti.

- - - Eklendi - - -

Haber.com alinti
 
Astrosman

Astrosman

Üye
Ben böyle adamlara ne diyeyim...
 
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Ölüye Saygıları Yok Utanç Verici..

- - - Eklendi - - -

Paylaşım İçin Teşekkürler..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
392
Haydar
otostopçu
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
421
otostopçu
umitgul18
Cevap
5
Görüntüleme
222K


Üst Alt