Nero 9 yükleme hatası

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nero 9 yükleme hatası
Arkadaslar Nero 9 Trial programını indirdim kurmaya calıstım ama %74 olduktan sonra ilerlemiyor.Daha sonra kaldırdım gecici dosyalarını ve kayıt defterinden Nero 7 ile ilgili kayıtları sildim ve tekrar kurmaya calıstım fakat yine %74 ten sonra ilerleme olmadı.Hicbir hata mesajı filan vermedi.İlk yüklememde yaklasık 20 dak. kadar bekledim.2. yüklemem de ise 1 saate yakın bekledim fakat yine %74 ten sonra ilerleme kaydetmedi.Konuyu biraz arastırdım fakat farklı hatalar alan olmus yani uyarı mesajı filan vermiş.ben de ise uyarı mesajı filan vermiyor %74 te öylece donup kalıyor.Fikri olan arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum.Simdiden tskler.

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım NERO 9 u Tavsiye Etmem... Bilgisayarını Okadar Kastırmana Gerek Yok ki... Şahsen Ben NERO 7 Premium' u Full Olarak Kullanıyorum... Yetiyor... NERO' da Ne Yapmak İstiyorsun Ki... ? NERO 7 Yeter de Artar Bile...

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım NERO 9 u Tavsiye Etmem... Bilgisayarını Okadar Kastırmana Gerek Yok ki... Şahsen Ben NERO 7 Premium' u fll Olarak Kullanıyorum... Yetiyor... NERO' da Ne Yapmak İstiyorsun Ki... ? NERO 7 Yeter de Artar Bile...

sadece denemek icin kurdum zaten trial bi pro...kurulmamasının sebebini ögreneyim dedim.hem baska arkadaslarda vardır belki kurmak isteyen... yararlı bir konu olur dedim...yorumun icin tesekkürler