>Pessimistic.
Üye
+1tatilde işe yaramaz bence insanları mecbur olduğu gibi kabulleneceksin tüm dünyayı değiştiremezssin denge bozulur kaçarakta kurtulamazsın bunu yanlış anlama kardeşim
Dusun mus olman sorular sorman guzel.. Ama buna cevap vermek biraz uzun olabilir... Kisaca hic kimseye guvenmeyeceksin
hiçkimseye guvenmezsen dünya yasanilmaz bir yer haline gelir sadece güveneceğin insanı iyi taniman lazım
Hic kimse degil bir kisiye guvendim ama o da olduguvenilir de iste latince nasil derler temporis icin
latince bilmiyorum ıngilizce yada almanca konuş
Ich spiek keine deutsch
Ya gercekten nereye gidiyoruz. Anne dediginiz insan bile size guvenmiyor. Ve siz onu sevmiyorsunuz. Olur mu ya boyle birsey. Allah sonumuzu hayir etsin
Zaten kopar ya bi kadar insanlar sapmaya baslamis..yakindir Arda
Pentagrammm eskileri hattirlatti nickmecbur haberlere bakiyorsun bakmaj gerek. Ama evet yani yorumda kismen haklisin
Adanaya gidicem ben kafa dinlicem ordan da yaylaya giderim oh misss.
Baktıkça ben napıyormuşum,nerdeyim ben dediğim çok oldu
O tuhaf tuhaf yemekten yersinhani suyun icinde lahana mi ne uzun birseyler var ya igg Allah in gucune gitmesin cok kotu bir gorunumu var kim bilir tadi nasil
---------- Eklendi @ 21:44:44 ---------- Yazıldı @ 21:43:42 ----------
Hangi kanallara baktigina gore... Bazi haberler var o kadar sacma ki zamanimi caliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?