Nerede geçen seneki Melo?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Nerede geçen seneki Melo?


G.Saray, Felipe Melo’nun performansını tartışıyor. Geçen yıla 4 maçta 3 gol 1 asistle başlayan Sambacı, bu sezon ligde beklenin uzağında kalırken Avrupa'da da şaşırttı.

Galatasaray'ın takım iskeletinin oluşmasındaki en önemli yapı taşlarından biri tartışmasız Felipe Melo oldu. Geçen sezon Selçuk İnan ile orta sahada kurduğu uyumla birlikte kariyerinin en parlak dönemini sarı-kırmızılı takımda geçiren Brezilyalı oyuncu, bu sezon öncesinde de transferin en çok baş ağrıtan oyuncusuydu.

Geçen sezon gelen şampiyonlukta hırsıyla takımını ateşleyen Melo, lige de 'bomba' gibi girmiş ve sezonun ilk 4 haftasında 360 dakika sahada kalıp 3 kez ağları havalandırmış ve bir de asistle istatistiklerini süslemişti. Ancak bu sezon ise ilk 4 hafta Melo için ilk sezonunun çok gerisinde başladı. Ligdeki Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursa ve Antalya maçlarında sadece 242 dakika sahada kalabilen tecrübeli orta saha sadece 1 asist yaparken attığı tek gol ise Beşiktaş maçında kendi kalesine attığı gol oldu.

Devler Ligi'ndeki ilk maç olan M.United deplasmanında da Fatih Terim'in en güvendiği isimlerden biri olan Melo, gösterdiği performansla beklentileri karşılayamadı. İmparator'un sık sık uyardığı oyuncu, hücuma bir türlü katkıda bulunamazken Brezilyalı'nın bu performansı takıma geç katılmasına bağlandı.

GEÇ KATILDI

Geçen yıl kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Melo, 36 maçta 12 gol bularak herkesi kendine hayran bıraktı.

Yönetim, Juventus'tan bonservisini almak isterken aradaki pürüzlerin giderilememesi nedeniyle transfer de gecikmişti.

29 yaşındaki oyuncuya yıllık 2.9 milyon Euro ve maç başına da 25 bin Euro ödenmesi konusunda anlaşmaya varılırken, İtalyan ekibine de bir yıl kiralık bedeli olarak 1 milyon 750 bin Euro ödendi. Melo'nun geçen sezon kampı çok iyi değerlendirirken bu sezon ise arkadaşlarına geç katılmasının performansının düşük olmasına neden olduğu iddia edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt