Nerdeyse 2 yıldır yoktum

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyiki hortlamışsın abi sen iyi bi abiye benziyon :sirit:
İyi ki "hortlamışım" :ehe Ne de güzel ifade ettin ya :ehe

Yalnız iyi bir ağabey falan değilim, buralarda olursam görürsün :ehe
Olmamıştır ya o kadar. Olduysa da ayıp etmişsin bunca zaman girmeyeli. İfade de kullanamıyorum deli olmak üzereyim. Hayır yarışmayı ben başlattım, söylenemiyorum da.
Olmuş olabilir vallahi... :D Olmadı ise de yakındır :D

Nereden aklına geliyor böyle cins cins şeyler :D anlamıyorum ki... Yalnız o değil de... :bigstar::ehe:op::angry::bangin::bann::hmmm:biggrin::bleh::blink::blush::box:bira::alkis:yuru: ?:close_tema::agla2::ah:bilmm:D:gul::lac::kop::bottom::artist::icelim::dry::gun1::haha::heyo::horse::islik:lamer::megafon::ok2::worshippy:;):thumbup::seytan::):kotu::10numara::karisti::pokey::sopa::p:oke::sarıl::vur:(:no::duvar2::oley:agizsiz::agla::aglayankedi::gulumseme2::kahkaha::aklikarismis::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz:
Aynen aynen :ehe Almışlar bak onu da :ehe

minoo

minoo

Üye
Bir tek de benim aklıma gelir zaten. Yarışma pek umrumda değil de sırf Mert ile inatlaştığım için kullanmıyorum.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Farkındayım :ehe
Bu sitenin en sevdiğim yani (sizler bir kenara) smileyleri ya :yuru

Tek tek uğraşmıştım vaktinde kısa yollarıyla, yenilerini koymakla falan :bigstar:
Şimdi emojiler de gelmiş, güzel olmuş :gulenkalp:

ModX

ModX

Moderator
İyi ki "hortlamışım" :ehe Ne de güzel ifade ettin ya :ehe

Yalnız iyi bir ağabey falan değilim, buralarda olursam görürsün :eheOlmuş olabilir vallahi... :D Olmadı ise de yakındır :D

Nereden aklına geliyor böyle cins cins şeyler :D anlamıyorum ki... Yalnız o değil de... :bigstar::ehe:op::angry::bangin::bann::hmmm:biggrin::bleh::blink::blush::box:bira::alkis:yuru: ?:close_tema::agla2::ah:bilmm:D:gul::lac::kop::bottom::artist::icelim::dry::gun1::haha::heyo::horse::islik:lamer::megafon::ok2::worshippy:;):thumbup::seytan::):kotu::10numara::karisti::pokey::sopa::p:oke::sarıl::vur:(:no::duvar2::oley:agizsiz::agla::aglayankedi::gulumseme2::kahkaha::aklikarismis::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz::artistyuz:
Aynen aynen :ehe Almışlar bak onu da :ehe
Burada ol da gerisi mühim değil abi :naughty:
Abimizin rütbesini geri verin lütfen sayın yöneticiler :zzz:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yok yok, rütbe bahane, sohbet şahane :ehe

• Beğen
Tepkiler: ModX
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap