Nerde o eski bayramlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Adananın bazı sokaklarında mahallelerinde bunların hepsi diyemem de bir çoğu hala satılıyor

SHS

SHS

Üye
he valla nerdee

Lina_TR

Lina_TR

Üye
ohohov bayramın ilk günü içimizi bi heyecan sarardı. Para hesabı yapardık. O bu kadar verse şu şu kadar verse. Koşup hemen boncuklu tabanca alırdık. Şimdi o heycan kalmadı :(

__xXx__

__xXx__

Üye
insanın çocukluğu bir başka oluyor be babam ben küçükken de derdi nerede bizim çocukluğumuzdaki bayramlar diye en şanssız nesilde şimdikiler hayatlarında aksiyon yok adamlar sanal takılıyo

deathgazer

deathgazer

Üye
en son 9 yıl önce yumiyum yedim tadı hala damağımda :(

Burak

Üye
vay be

----------Eklendi @ 21:38:02 ---------- Yazıldı @ 21:37:46 ----------

ne günlerdi

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Bayramı nerede geçirdiğinize bağlıymış onu gördüm bu bayramda..Bende yavan bir bayram geçiriyordum ne zamandır ama inanmazsınız bu bayram arkadaşımın çocuğuyla elimde poşet kapı kapı gezdim :D

----------Eklendi @ 10:58:54 ---------- Yazıldı @ 10:58:37 ----------

çocukluğuma döndüm resmen :D

__xXx__

__xXx__

Üye
Bayramı nerede geçirdiğinize bağlıymış onu gördüm bu bayramda..Bende yavan bir bayram geçiriyordum ne zamandır ama inanmazsınız bu bayram arkadaşımın çocuğuyla elimde poşet kapı kapı gezdim :D

----------Eklendi @ 10:58:54 ---------- Yazıldı @ 10:58:37 ----------

çocukluğuma döndüm resmen :D
oh ii bari geçmiş güzel günleri yad etmişsin ablacan

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
kcsoft

kcsoft

Üye
eski günleri hatırladım be ne günlerdi

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Allah eski bayramlardan , bayram ortamlarından nasip eğlesin ...

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaş dünyanın nasıl bi zamanında denk geldim ben böyle sevdiğim herşey bu devirde ama hiçbirşeyin tadı yok napsam acaba

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Ben artık eski günleri hatırlaya bir haller oldu bana çok üzülüyorum bir pisikoloğa gitmem lazım
böle bi şey için de psikoloğa gidiyosan Allah dert göstermesin sana ne diyim!!

__xXx__

__xXx__

Üye

ohoooo ablam ne bu tavırlar yahu?bak ben bu yaşta hala elimde poşetle kapı kapı geziyosam sizde yaparsınız :D
iyide ablacan senin yanında arkadaşının çocuğu varmış ben kimle gezeceğim tek gitsem koskoca adam kapıda beni gören korkudan içeri kaçar:D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
arkadaş dünyanın nasıl bi zamanında denk geldim ben böyle sevdiğim herşey bu devirde ama hiçbirşeyin tadı yok napsam acaba
ya size ne oluyo cidden ne bu bezginlik?silkelenin ve kendinize gelin yahu!!Geçindireceğiniz eviniz yok kira derdiniz yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt