oh ii bari geçmiş güzel günleri yad etmişsin ablacanBayramı nerede geçirdiğinize bağlıymış onu gördüm bu bayramda..Bende yavan bir bayram geçiriyordum ne zamandır ama inanmazsınız bu bayram arkadaşımın çocuğuyla elimde poşet kapı kapı gezdim
----------Eklendi @ 10:58:54 ---------- Yazıldı @ 10:58:37 ----------
çocukluğuma döndüm resmen![]()
ettim valla etmem mi?Çok eğlendim
oh ii bari geçmiş güzel günleri yad etmişsin ablacan

ben yaşadım işte sizede nasip eder inşallah..eski günleri hatırladım be ne günlerdi
bizden iş geçti artık ablacan
ben yaşadım işte sizede nasip eder inşallah..

ben yaşadım işte sizede nasip eder inşallah..
ohoooo ablam ne bu tavırlar yahu?bak ben bu yaşta hala elimde poşetle kapı kapı geziyosam sizde yaparsınız
bizden iş geçti artık ablacan![]()

böle bi şey için de psikoloğa gidiyosan Allah dert göstermesin sana ne diyim!!Ben artık eski günleri hatırlaya bir haller oldu bana çok üzülüyorum bir pisikoloğa gitmem lazım
iyide ablacan senin yanında arkadaşının çocuğu varmış ben kimle gezeceğim tek gitsem koskoca adam kapıda beni gören korkudan içeri kaçar
ohoooo ablam ne bu tavırlar yahu?bak ben bu yaşta hala elimde poşetle kapı kapı geziyosam sizde yaparsınız![]()

ya size ne oluyo cidden ne bu bezginlik?silkelenin ve kendinize gelin yahu!!Geçindireceğiniz eviniz yok kira derdiniz yok!arkadaş dünyanın nasıl bi zamanında denk geldim ben böyle sevdiğim herşey bu devirde ama hiçbirşeyin tadı yok napsam acaba
olur mu ablacan öğrenciyiz bizde ev geçindiriyoruz sayılır
ya size ne oluyo cidden ne bu bezginlik?silkelenin ve kendinize gelin yahu!!Geçindireceğiniz eviniz yok kira derdiniz yok!