Nerde bu iphone 4 ler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prank90

Üye
    Konu Sahibi
Nerde bu iphone 4 ler
Vodafone turkcell hiçbir yerde yok ya var 1-2 tane yok çektirtiyolar yada gerçekten yok

eraysezgin

Üye
daha dün gayrettepe turkcell de vardı bir bak istersen. ayrıca çok güzel alet :)

prank90

Üye
    Konu Sahibi
daha dün gayrettepe turkcell de vardı bir bak istersen. ayrıca çok güzel alet :)
Dehşet makina ama vodafone dan alcam ben hiçbir vodafone da yok zar zor 2 yere isim yazdırabildim belli bi tarihte söyleyemiyolar bu apple in fabrikası ne yapıyor

sezensemih

Üye
Dehşet makina ama vodafone dan alcam ben hiçbir vodafone da yok zar zor 2 yere isim yazdırabildim belli bi tarihte söyleyemiyolar bu apple in fabrikası ne yapıyor

appler tükenio valla her gun de vodafoneun teklifler bana mantıklı gelmio bi de cihaza da para veirosn onda turkcellde öle bişi yok cihaza para vermiosn pakete verison

ayseduran

Üye
Bence de turkcell daha avantajlı geldi bana , zaten en önemlisi çekim gücü , ben turkcellden vazgeçmem.

kutluay5

kutluay5

Üye
Bence de turkcell daha avantajlı geldi bana , zaten en önemlisi çekim gücü , ben turkcellden vazgeçmem.
kardeşim zaten bi turkcellimiz kaldı batmayan onu da ingilizler batırmaya çalışıyo bazı salaklar da şu kadar bedava konuş falan kanıp vodafone kullanıyolar turkcell batınca o kampanyalar kalıcak sanki :@ :bann:

sevimdemirci

Üye
kardeşim zaten bi turkcellimiz kaldı batmayan onu da ingilizler batırmaya çalışıyo bazı salaklar da şu kadar bedava konuş falan kanıp vodafone kullanıyolar turkcell batınca o kampanyalar kalıcak sanki :@ :bann:
Çok doğru bi tespit bence de, hem bence turkcell hizmet kalitesi olarak dünyanın her telekom şirketiyle yarışır, ve kampanyayı incelerseniz, sabit ücret falan çıkarmıyorlar sonradan başına, ne kadar ödiyeceğeini baştan biliyosun, i phone 4 alacaksan turkcell çok uygun bence.

prank90

Üye
    Konu Sahibi
appler tükenio valla her gun de vodafoneun teklifler bana mantıklı gelmio bi de cihaza da para veirosn onda turkcellde öle bişi yok cihaza para vermiosn pakete verison

valla 65 tl lik pakete biktek konusma paketi tanımlaman gerekiyo 250 tl peşin 18 ay ayda 99 tl ye heryone 250 dk her yone 150 smsm ve SINIRSIZ internet cihaz 1350 tl civarına geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt