Nerde bu core player

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ametlim

ametlim

Üye
    Konu Sahibi
Nerde bu core player
arkadaşlar bilindiği üzer s60v3 telefonlarda çok başarılı core player vardı ve onu kullanıyordum ama tlf değiştirince o programı arar oldum acaba o pragramı nasıl elde edebiliriz üstadlarımızın yardımlarını bekliyorum şimdiden tşk ederim

hasan356

hasan356

Üye
Eski nokialarda vardı bende yeni tel.lere çıkmasını bekkiyorum çoğu formatı çok güzel bir şekilde açıyo çalıştırıyo, işallah çıkar...

u_cosar

u_cosar

Üye
bence bu core player e gerek yok nokia nın kendi video programı zaten çoğu formatı destekliyor

Re13eL

Re13eL

Üye
bence bu core player e gerek yok nokia nın kendi video programı zaten çoğu formatı destekliyor
flv dosyalarını açmıyor, smart movie programınıda denedim o da açıyo ama ilk sahnede donup kalıyo ne ses var ne görüntü :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye
nasıl flv leri açmıyor xploreden girip oynatıyorum

ametlim

ametlim

Üye
    Konu Sahibi
senin xplorerdan açmana ir şey demiyorum kardeşim çok kaliteli ve çok amaşlı kullanılabilen bir programdı bu eksikliği hissediliyor arkadaşlarımın dediği gibi fvl dosyalarını açmıyor bazen n8 olsa iyi olurdu olmazsada canımı sağolsun

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
nokia nin kendi player flv açmıyor mu ben hayal görüyorum o zaman

Dostnametr

Üye
flv açıyor kendi player ı ama direk açmıyor.Dosya yöneticiden girip açmak gerekiyor.

ametlim

ametlim

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş abi tlfnum july playeri yüklüyor ama programı açmaya çalışınca beni dışarı atıyor onuda denedim ama yinede ilginiz için tşk ederim gercekten

cihatyılmaz

Üye
flv açıyor kendi player ı ama direk açmıyor.Dosya yöneticiden girip açmak gerekiyor.

kardeş flv leri dediğin gibi dosya yöneticisinden açıp oynatman gerekiyor ama bu kadar uğraşana kadar sende başka formatta at sorun kalmaz.bence programa gerek yok gibi...

joe_cenk

joe_cenk

Üye
promram yükleniyor ama video açmıyor ses var görüntü yok :)

pRime.

pRime.

Üye

flv dosyalarını açmıyor, smart movie programınıda denedim o da açıyo ama ilk sahnede donup kalıyo ne ses var ne görüntü :D

Flv dosyalarını dosya yöneticisinden açıyorum ben.

apof1s

Üye
flv ler rahat acılyoda su ac3 seslrrn clşmamsı kotu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt