Neox ıs21 2.el bursa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABDURRAZAK

ABDURRAZAK

Üye
    Konu Sahibi
Neox ıs21 2.el bursa
Arkadaşlar telefonu 6 aydır kullanıyorum sorunsuz herşey var(TV,RADYO,DOKUNMATİK EKRAN,RADYODAN KAYIT,İÇİNDE 100 e YAKIN OYUN VAR,3"EKRAN,1GB HAFIZA KARTI,TEK HATLI OLDUGUNDAN ÇOK SAGLAMDIR,18 AYDA GARANTİSİ VARDIR)TAKASTA DÜŞÜNÜYORUM DÜŞÜNENLER BU KONUYA MESAJ YAZABİLİRLER
ARKADAŞLAR BENİM İSTEDİGİM ASLINDA N95 VARSA ELİNDE OLAN BURAYA CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM

kaansevda

Üye
fiyat nedir 6230i ile takas olurmu.

ABDURRAZAK

ABDURRAZAK

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 450 ytl ye aldım faturalı 256mb hafıza kartı vardı 1gb aldım 2gb dı da kaldırıyor 350-400 arası vermeyi düşünüyorum 2megapixel kamera var ben büyük ekranlı bişey bakıyorum yinede sagolasın...

__Midas__

__Midas__

Üye
hocam yanlış anlama ama o fiyata biraz zorlarsan n95 alınıyo, fiyatı biraz çekersen senin avantajına olur,

emre34k

emre34k

Üye
evet ya ne yaptın sen.çin malı deilmi o,o fiyata sıfır n73 alınır be.

ABDURRAZAK

ABDURRAZAK

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur ama sitede gördüm çocuk 5 aydır kullanıyormuş 395ytl diyo daha çok ben takasa bakıyorum açıkcası

emre34k

emre34k

Üye
varsayımlara göre fiyat yazılmaz.senin iş biraz nasrettin hoca hesabı olmuş,ya tutarsa.

lazyboy

lazyboy

Üye
düşünürsen 200 ytl veriyim

3aku1

Üye
hocan sen napıyon ya pc mi satıyon, başka bi forum sitesinde arkadaşın biri sıfırını 225 e kadar düşmüştü inanmayana link veririm

sergen6262

Üye
kardeşim Bu telefonun sıfırını nerde bulurum BURSA / OSMANGAZi cevap bekliorum kardeşim

ömer909090

Üye
arkadaşlar ben 12 yaşındayım bende neox ıs 21 kulanıyorum yalnız ben hızlıaldan 250 tl ye aldım aynı özellikte temiz 210 tl satıyom alalı 5ay falan oldu diğer arkadaş biraz yüksek söylemiş onu alcaksanınz sıfır alın daha iyi bence

burak4565

Üye
arkadaşım girin hepsiburadaya orada 150 tl neox ıs 21 ler ben aldım kullanıyorum çok da memlunum vermeyin 400 tl bu adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...