Neo V mi Yoksa Galaxy W mu? Maksimum 800 TL 'ye kadar bir telefon arıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JudGe77

Üye
    Konu Sahibi
Neo V mi Yoksa Galaxy W mu? Maksimum 800 TL 'ye kadar bir telefon arıyorum.
Arkadaşlar maksimum 800 TL'ye kadar arkama baktırmayacak bir telefon arıyorum Neo V ile Galaxy W arasında kaldım.
Galaxy W da 1.4 ghz işlemci var. Neo v ye göre daha ince daha hafif ve samsungun yazılım desteği daha iyi gibi geliyor bana
Neo V de hdmi çıkışı var. fakat ekran parlaklığı biraz kötü gibi geldi bana sanki galaxy w nun ekranı daha iyi gibi.

Başka telefon öneriniz varmıdır yada bu iki telefon arasındaki yorumunuz ?

__xXx__

__xXx__

Üye
galaxy w yi nerde 800 liraya buldun hocam ben daha bu sabah bi kaç yere sordum 900 den aşşağı fiyat veren olmadı

JudGe77

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w yi nerde 800 liraya buldun hocam ben daha bu sabah bi kaç yere sordum 900 den aşşağı fiyat veren olmadı

800 e yokta 850 ye felan buldum. Ama Galaxy w cidden Neo V den iyi ise o kadar farkı göze alıcam.

JudGe77

Üye
    Konu Sahibi
yorum yapabilecek arkadaş yokmu :(

__xXx__

__xXx__

Üye
htc desire s de düşünebilirsin işlemci 1ghz ama 768 mb rami var 3.7'' ekran 480 e 800 ekran çözünürlüğü 5mp hd kayıt yapabilen kamera htc sende 3.0 arayüz

JudGe77

Üye
    Konu Sahibi
htc desire s de düşünebilirsin işlemci 1ghz ama 768 mb rami var 3.7'' ekran 480 e 800 ekran çözünürlüğü 5mp hd kayıt yapabilen kamera htc sende 3.0 arayüz
Biliyorum onuda inceledim fakat fiyat 950-1000 civarında beni aşıyor. ilgilendiğin için teşekkürler.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yazılım desteğinde SE daha iyi. Galaxt s te android 4 tartışılırken neo v'ye geleceği açıklandı.

61semih

61semih

Üye
hdmı cıkısı senın ıcın cok onemlı degılse galaxy w daha ıyı ozellıkle işlemcisi neo v ye göre cok daha ıyı gerı kalan ram,gpu ekran ve ekran boyutu çözunurlugu aynı
neo v nın şeklı bence daha guzel.
galaxy serısının şeklınden gına gelmedıyse(şahsen galaxy gıo kullanıcısı olarak bana gına geldı bırdahakı telefonum eger tasarımında cıddı değişikliğe gitmezse samsung olmayacak,htc veya sony olacaktır)
galaxy w tercıh etmelısın.

tabı bunun yanında neo v ye ıcs 4 gelecek.buda onemlı bır artı w de ıse belırsızlık var
oncelıklerıne göre secımını yapmalısın.bız nekadar sunu al desekte en dogru kararı sen vereceksındır

JudGe77

Üye
    Konu Sahibi
hdmı cıkısı senın ıcın cok onemlı degılse galaxy w daha ıyı ozellıkle işlemcisi neo v ye göre cok daha ıyı gerı kalan ram,gpu ekran ve ekran boyutu çözunurlugu aynı
neo v nın şeklı bence daha guzel.
galaxy serısının şeklınden gına gelmedıyse(şahsen galaxy gıo kullanıcısı olarak bana gına geldı bırdahakı telefonum eger tasarımında cıddı değişikliğe gitmezse samsung olmayacak,htc veya sony olacaktır)
galaxy w tercıh etmelısın.

tabı bunun yanında neo v ye ıcs 4 gelecek.buda onemlı bır artı w de ıse belırsızlık var
oncelıklerıne göre secımını yapmalısın.bız nekadar sunu al desekte en dogru kararı sen vereceksındır

yorumun için teşekkürler. ics güncellemesi önemli tabi. tek aklıma takılan neo v hakkında ekranın parlaklığı kötü deniyor canlı olarak kullanma şansım olmadı o yüzden biraz muallaktayım...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İ9000 de ekran i9003 den kötü. Çünkü i9000 de samoled var. İ8003 de sclcd var. Parlaklığı az ama güç tüketimide çok az. Tani neo v nin ekranının bi avantajı vardır.

enenengin

Üye
°°°°°°

14 şubatta tekno*a dan aldım 800 Tl ye.
kendi şarjı bitti 12 saatlik sarja bağladım. yorumnlarımı yazarım.

ekran çok kaliteli. beni çeken de zaten ekranı oldu. Öyle 4" ve daha büyük ekran kullanamam. Ne oöyle tablet gibi. ele avuca gelmez. Keyif sizin artık.

ENENENgin

EmreSntrk

EmreSntrk

Üye
Dostum Samsung wave 3 al görünüş olarak çok iyi

cnk52

Üye
Hocam Neo V daha iyidir gibi geliyor bana. Aklınızdaki tek şey ekran parlaklığı ise bence bunu pek önemsemeyin. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt