neo v fiyatlar kafamı karıştırdı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
neo v fiyatlar kafamı karıştırdı ?
arkadaşlar..internette biraz araştırma yaptım ama kafam fenaa karıştı :karisti: xperia neo v nin fiyatı 780-850 olarak telefonculardan öğrendim.birazda internetten araştırayım dedim ama fiyatlar ççook ucuz .mesela bizdeuygun.com adresinde 629 tl sanal reyonum.comda 634 tl anlamadığım ürünlerde bir sıkıntı(defoluya ayrılanlardan) olduğu içinmi ucuz yoksa başka sebeblerdenmi (mesela kaçak ürün,çin malı veya klonlanmış IMEI) ?internetten ucuz fiyata alsam bi sıkıntı olurmu ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Onlar , yurtdışından getirilen hiçbir garantisi olmayan ürünlerdir zannımca :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Akakçe.com da tüm ürünler görünür ama üstte Distribütör garanti'yi işaretlemelisin..Onu işaretlersen normal telefonlar çıkacaktır karşına 2 yıl garantili yani..İnternet siteleri zaten ucuz oluyor.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Akakçe.com da tüm ürünler görünür ama üstte Distribütör garanti'yi işaretlemelisin..Onu işaretlersen normal telefonlar çıkacaktır karşına 2 yıl garantili yani..İnternet siteleri zaten ucuz oluyor.
yani şimdi disribütör garantisi olmayınca ne gibi sorunlar goğurabilr?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:tşk:

- - - Eklendi - - -

yani şimdi disribütör garantisi olmayınca ne gibi sorunlar goğurabilr?
Şu gibi sorun : telefon Türkiye garantili olmaz.Yani Samsung'un anlaştığı garanti firmaları olmaz.Ya direk garantisiz ya da kendi servislerince garantili olur.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Telefonun örneğin gsm problemi oldu çekmiyor telefon garantiye yollayamassın para ile yaptırmak zorundasın.
Ciddi bir problemi olursa cihazın elinde kalır.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
yani ben şimdi bu telefonu internetten örneğin bizdeuygun.comdan alsam cihaz arıza yapsa tamir için ne yapıcam ?

futbol123

futbol123

Üye
Teknosanın indirimlerini takip edersen 699tl ye alırsın.Ancak ben tavsiye etmem o cihazlara jelly bean gelmiyor.100tl daha fazla ekleyip sola almak mantıklı:oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
yani ben şimdi bu telefonu internetten örneğin bizdeuygun.comdan alsam cihaz arıza yapsa tamir için ne yapıcam ?
İnternette distibütör garantili ise normal garanti ile halledersin.Servis garantili ise servise gönderirsin yani kendi servislerine .

• Beğen
Tepkiler: doqukans2
futbol123

futbol123

Üye
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";5111466]
2011 lere gelmiyeceğini okudum :)

Xperia sola var zaten vatancomputerdaki indirimleri takip et 797tl ye düşünce alırsın :)
[/QUOTE]
teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye

2011 Xperia lara gelebilir ki %90 gelecek :)

- - - Eklendi - - -

İnternette distibütör garantili ise normal garanti ile halledersin.Servis garantili ise servise gönderirsin yani kendi servislerine .

yani şimdi ben bekleyeyimmi ne kadar süre sonra gelir

Bu senin için sorunsa almazsın :) 16 GB dahili hafızası var :)
Hayır var p ile karıştırmışsın 8gb + 32gb a kadar artıyor.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5111466]
2011 lere gelmiyeceğini okudum :)

Xperia sola var zaten vatancomputerdaki indirimleri takip et 797tl ye düşünce alırsın :)
[/QUOTE]
2-3 gün sonra haber çıktı onun üstüne :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5111513]
İyi hadi bakalım:oke:
[/QUOTE]
Bu çok iyi bir şey Xperia kullananlar için kuzum :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
kvk lı olmayabilir ucuz olanlar :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...