Neo V Aksesuar Desteklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
    Konu Sahibi
Neo V Aksesuar Desteklenmiyor
Merhaba arkadaslar. Az once Galaxy S3 kulakligini neo v telefonuma taktim aksesuar desteklenmiyor uyarisi verdi. Ayni kulakligi Lg P920 ye taktik herhangi bir sorun yok. Bu uyumsuzluk duzeltilebilir mi?

SonyXperia

SonyXperia

Üye
sony telefonları kendi kulaklıkları dışında kulaklıkları desteklemiyor istersen iphone kulaklığı dene aynı şey olacaktır. Sadece mesela dr dre kulaklıkları gibi müzik dinlemek için olan kulaklıkları destekliyor benim philips kulaklığım var müzik dinlemek için o neal onda çalıştırıyor telefon ama annemin iiphone ve babamın s3 kulaklığını çalıştırmıyor.

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bilgi için.. Kulaklığım henüz çalışıyo bozulunca artık sadece müzik için kulaklık alıcaz :D

retrutnemege

Üye
Arkadaşlar mikrofonlu kulaklıklar telefonlara has olabilir mesela Sony Ericsson'nun mikrofonlu kulaklığını bilgisayara veya başka bir cihaza taktığınızda verim düşebilir ama Stereo kulaklık dediğimiz mp3,mp4 ve diğer müzik çalarlara sadece ses çıkışı için olan kulaklıklar her cihaza takılabilir.Dikkat ederseniz Stereo kulaklıklar da sadece 2 siyah şerit bulunur bu sağ ve sol desteğidir. Mikrofonlu kulaklıklar da ses girişi de vardır bu da 3. şeridi temsil eder. Bu nedenle cihazdan cihaza verim kaybı ya da uyumsuzluk problemi olabilir bu gayet normal basit bir ticaret oyunudur. Stereo kulaklıkların kafa bantlı ve kulak çevresi olmasına özen gösterin daha iyi hava bası ve kulak koruması sağlar, kulaklık jakının altın olmasına dikkat edin.

Euphoria-

Üye
İlginç :hmmm şuana kadar kendisiyle gelen kulaklığını kullandım ama bozulursa illa Sony mi almam lazım ?

Üst Alt