kaynak ? Sony resmi bloğunda yayınlamıştı görmüştüm.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Türe' Alıntı: kaynak ? Genişletmek için tıkla ... Sony resmi bloğunda yayınlamıştı görmüştüm.
MoonLife01 Üye Jelly bean %90 Neo vye gelecek arkadaşlar. şuan sony duzeltme güncellemesi dagitiyor ICSYE bundan sonra tahminen Jelly beanları dagıtıcak
Jelly bean %90 Neo vye gelecek arkadaşlar. şuan sony duzeltme güncellemesi dagitiyor ICSYE bundan sonra tahminen Jelly beanları dagıtıcak
hunter41 Üye hafıza kartını biçimlendir sonra telefonunu pc suit ile yazılımını onar yap telefondaki kasma kalkacaktır bende 4.0.4 kullanıyorum gayet stabil
hafıza kartını biçimlendir sonra telefonunu pc suit ile yazılımını onar yap telefondaki kasma kalkacaktır bende 4.0.4 kullanıyorum gayet stabil
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap hunter41' Alıntı: hafıza kartını biçimlendir sonra telefonunu pc suit ile yazılımını onar yap telefondaki kasma kalkacaktır bende 4.0.4 kullanıyorum gayet stabil Genişletmek için tıkla ... Video çekimi de gayet stabil mi? HD ve stabilizasyon modu açık olacak şekilde?
hunter41' Alıntı: hafıza kartını biçimlendir sonra telefonunu pc suit ile yazılımını onar yap telefondaki kasma kalkacaktır bende 4.0.4 kullanıyorum gayet stabil Genişletmek için tıkla ... Video çekimi de gayet stabil mi? HD ve stabilizasyon modu açık olacak şekilde?
Emma-Watson Üye Furkan Güneş' Alıntı: Video çekimi de gayet stabil mi? HD ve stabilizasyon modu açık olacak şekilde? Genişletmek için tıkla ... Tabiki değil her şeyi denedim yolu yok http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/son-ics-deneyimi-husran-ile-sonuclandi-686169.html
Furkan Güneş' Alıntı: Video çekimi de gayet stabil mi? HD ve stabilizasyon modu açık olacak şekilde? Genişletmek için tıkla ... Tabiki değil her şeyi denedim yolu yok http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/son-ics-deneyimi-husran-ile-sonuclandi-686169.html
Emma-Watson Üye 15097' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sony hepimize jelly bean verecek bende bu mesajlarınızı alıntı yapıp konu açacağım
15097' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sony hepimize jelly bean verecek bende bu mesajlarınızı alıntı yapıp konu açacağım
15097 Üye Emma-Watson' Alıntı: Sony hepimize jelly bean verecek bende bu mesajlarınızı alıntı yapıp konu açacağım Genişletmek için tıkla ...
Emma-Watson' Alıntı: Sony hepimize jelly bean verecek bende bu mesajlarınızı alıntı yapıp konu açacağım Genişletmek için tıkla ...
MoonLife01 Üye Emma-Watson' Alıntı: Sony hepimize jelly bean verecek bende bu mesajlarınızı alıntı yapıp konu açacağım Genişletmek için tıkla ... İnşllah bekliyoruz bu verdigi düzeltme güncellemesi SANA geldimi?
Emma-Watson' Alıntı: Sony hepimize jelly bean verecek bende bu mesajlarınızı alıntı yapıp konu açacağım Genişletmek için tıkla ... İnşllah bekliyoruz bu verdigi düzeltme güncellemesi SANA geldimi?
Emma-Watson Üye MoonLife01' Alıntı: İnşllah bekliyoruz bu verdigi düzeltme güncellemesi SANA geldimi? Genişletmek için tıkla ... 20 gün önce güncellemiştim en son bir şeyin düzeldiği yok. Belki gelmiştir bakarım bir ara ama bir şey değişeceğini sanmıyorum...
MoonLife01' Alıntı: İnşllah bekliyoruz bu verdigi düzeltme güncellemesi SANA geldimi? Genişletmek için tıkla ... 20 gün önce güncellemiştim en son bir şeyin düzeldiği yok. Belki gelmiştir bakarım bir ara ama bir şey değişeceğini sanmıyorum...
MoonLife01 Üye Emma-Watson' Alıntı: 20 gün önce güncellemiştim en son bir şeyin düzeldiği yok. Belki gelmiştir bakarım bir ara ama bir şey değişeceğini sanmıyorum... Genişletmek için tıkla ... yok karde baya stabilleşmiş diyolar bana gelmedıde daha sony kendı cıkarmış duzeltme sürümü
Emma-Watson' Alıntı: 20 gün önce güncellemiştim en son bir şeyin düzeldiği yok. Belki gelmiştir bakarım bir ara ama bir şey değişeceğini sanmıyorum... Genişletmek için tıkla ... yok karde baya stabilleşmiş diyolar bana gelmedıde daha sony kendı cıkarmış duzeltme sürümü
Emma-Watson Üye MoonLife01' Alıntı: yok karde baya stabilleşmiş diyolar bana gelmedıde daha sony kendı cıkarmış duzeltme sürümü Genişletmek için tıkla ... Sağlam birisi çıkıp "evet artık stabil" derse yüklerim yoksa ölsem yüklemem
MoonLife01' Alıntı: yok karde baya stabilleşmiş diyolar bana gelmedıde daha sony kendı cıkarmış duzeltme sürümü Genişletmek için tıkla ... Sağlam birisi çıkıp "evet artık stabil" derse yüklerim yoksa ölsem yüklemem