neo da tarayıcı kapanıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shaftgokhan

Üye
    Konu Sahibi
neo da tarayıcı kapanıyo
neo ics yüklü.internete giremiyorum.adres çubuğunu sesle yazdırırsam sıkıntı yok ama.klavyeden kendim yazmaya kalkarsam 3-4 harften sonra atıyo.ana ekrana geçiyo.bazen sitede gezerkende yapıyo.eşiminkindede aynı sorun var.bana has bi durum değil.kendi tarayıcısında ısrar etme sebebim sitelerde flashi çalıştırması.mesela sahibinden e girdiğimde soldaki araç listesini kutu içerisinde aşağı kaydırabilirum.diğerlerinde yok ....fikri olan varmı

M.F.E

Üye
dolphin hd browser i deneyebilirsin

sekil_27

sekil_27

Üye
neo ics yüklü.internete giremiyorum.adres çubuğunu sesle yazdırırsam sıkıntı yok ama.klavyeden kendim yazmaya kalkarsam 3-4 harften sonra atıyo.ana ekrana geçiyo.bazen sitede gezerkende yapıyo.eşiminkindede aynı sorun var.bana has bi durum değil.kendi tarayıcısında ısrar etme sebebim sitelerde flashi çalıştırması.mesela sahibinden e girdiğimde soldaki araç listesini kutu içerisinde aşağı kaydırabilirum.diğerlerinde yok ....fikri olan varmı

arkadas hafiza karsiz kullan,goruceksin takilip atmiyacak ,ben de bir sure kullandim yok pahasina satip XPERİA RAY aldim,sorun HAFİZA KARTİ VE SARJ ADAPTORU.ORJİNAL SARJ ALETİ AL (35 TL)
ben kartsiz kullaniyordum,telefonlar rootlumu?tarayicinin onbellegini bosaltiyormusunuz?bence cygamod 7.2 yukleyip opera mobil 12 yi kurup hafiza kartina atin (tarayici sismesi buna bagli atma ,donma proplemi ortadan kalksin)

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
bu sesle yazma raydede varmı

doqukans2

doqukans2

Üye
aynı olay benim xperia u dada var. aynı şekilde 4-5 harften sonra tarayıcı kapanıyor sinir oldum aynı ana ekrandaki google arama yerine yazıncada atıyor sinir oldum.bende hafıza kartı olayı olmadığından şansıma küsmeliyim :)

sekil_27

sekil_27

Üye
aynı olay benim xperia u dada var. aynı şekilde 4-5 harften sonra tarayıcı kapanıyor sinir oldum aynı ana ekrandaki google arama yerine yazıncada atıyor sinir oldum.bende hafıza kartı olayı olmadığından şansıma küsmeliyim :)[/QUOT
TELEFONUN ROOTLUMU? TARAYİCİNİN ON BELLEGİNİ BOSALTİYORMUSUN?kurdugun programlar v.s nerede yuklu?
HER İKİ KULLANİCİ İCİN SORUYORUM?telin markasi onemli deil,tarayiciya ayrilan bir hafiza miktari vardir,bu doldunca ( kac mb bilmiyorum tam olarak ) tarayici kapanir,yavaslar,donar ,isiir falan.
COZUM ; TELİ SİFİRLAMAK ,ROOT YAPMAK ,marketten " 2 sd" programini indirip kurmak,opera mobil 12 indirip kurmak ve bunu 2sd programiylan hafiza kartina tasimak yapmaniz gereken .x peria u da 4 gb kisma tasimak gerekiyor ismi her neyse,OLAY BU ARKADASLAR ,YADA HER DEFASİNDA ONBELLEGİ BOSALTMAK ,

doqukans2

doqukans2

Üye
aynı olay benim xperia u dada var. aynı şekilde 4-5 harften sonra tarayıcı kapanıyor sinir oldum aynı ana ekrandaki google arama yerine yazıncada atıyor sinir oldum.bende hafıza kartı olayı olmadığından şansıma küsmeliyim :)[/QUOT
TELEFONUN ROOTLUMU? TARAYİCİNİN ON BELLEGİNİ BOSALTİYORMUSUN?kurdugun programlar v.s nerede yuklu?
HER İKİ KULLANİCİ İCİN SORUYORUM?telin markasi onemli deil,tarayiciya ayrilan bir hafiza miktari vardir,bu doldunca ( kac mb bilmiyorum tam olarak ) tarayici kapanir,yavaslar,donar ,isiir falan.
COZUM ; TELİ SİFİRLAMAK ,ROOT YAPMAK ,marketten " 2 sd" programini indirip kurmak,opera mobil 12 indirip kurmak ve bunu 2sd programiylan hafiza kartina tasimak yapmaniz gereken .x peria u da 4 gb kisma tasimak gerekiyor ismi her neyse,OLAY BU ARKADASLAR ,YADA HER DEFASİNDA ONBELLEGİ BOSALTMAK ,
kurduğum programların çoğu dahilide önbelleği ara sıra boşaltıyorum cihaz rootlu değil bu kadar

sekil_27

sekil_27

Üye
o halde rootlayip kurdun orogramlari hafiz kartina tAsiyacAksin,intsrnet taRayicisinida,ve tarayici olarak hafiza kartina tasidini kullan(opera mobil 12 TAVSİYEM) SORUN ORTADAN KALKCAKTİRR.ROOT YapmAnin geregi ,aMaclarindan biri buu .deneyin sonuc alicaksiniz

doqukans2

doqukans2

Üye
root yapıcam ama garanti dışı kalıyormuş ondan korkuyorum

sekil_27

sekil_27

Üye
kardeş yok oyle bir sey yaa:tel zaten açılmayınca servis senın root yaptını nereden anlıyacak?o kadar inceleniyormu zannediyorsunuz servislerde sizz?tele yazılım atmak 2 dakikaaa,senın teli incelemek kaç dakika sencee?rootlumu,boot klıdımı kırılmış,yanlıs programmı atılmış v.s kim inceliyorr?teli baglayıp pc ye ellerindeki orjınal romu atıp steli açıp göndermek daha kolay deilmii?karar sizin tabikii

Xelord

Xelord

Üye
En üstteki vatandaş dolphin demiş de kimse takmamış. Bence de bir deneyin dolphini.

sekil_27

sekil_27

Üye
dolphinde olsa rootlamadıysa teli hafıza kartına kuramıyacagindan yada taşıyamıyacagından sonuç AYNI OLACAK;YANİ TEL BİR SURE SONRA ISINMA,TAKILMA,TARAYICIDAN ATMA SORUNUNU YAPACAK,SEBEBİ AYRILAN HAFIZANIN DOLMASI.

Superfan

Superfan

Üye
Sorunu anlamadım.Biraz daha detaya girmek zorundasınız.Ama başka tarayıcı kullanabilirsiniz.Flash destekli dolphin var.Chrome desteklemiyor diyorlar ama destekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt