Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neo alacam yardım lutfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mali_47
Üye
Konu Sahibi
Neo alacam yardım lutfen
neo abileceğim güvenli internet sitesi veya nereden bulabilirim konyada oturuyorum teknosa vatan bimeks se gittim yoktu.. bide bu telefona 700 750 vermek doğrumu yoksa biraz beklemelimiyim.. şimdiden teşekkurler
-Emre
Üye
artik sony ericsson diye bi firma yok sadece sony war o yüzden diğer alternatiflere bakmani oneririm. samsung galaxy w veya huawei honor olabilir (turkcell maxi pro5)
seytan_avcisi
Üye
neo v al sar değeri önemli değilse bide büyüklü küçüklü yazma.
neo abileceğim güvenli internet sitesi veya nereden bulabilirim konyada oturuyorum teknosa vatan bimeks se gittim yoktu.. bide bu telefona 700 750 vermek doğrumu yoksa biraz beklemelimiyim.. şimdiden teşekkurler
sony ericsson ismi artık yok sony olarak geçecek amabu neo nun alınmaz bir telefon olduğunu göstermez o dediğin iki telde neonun yanından geçemez ha neo biraz eski kaldı bulmak zor olabilir bu yüzden yeni çıkanlar sola u,p,s tercih edebilir