Nefes'in Güzeli!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nefes'in Güzeli!
Birce Akalay, hakkında merak edilen herşeyi İnStyle dergisine anlattı.


Birce Akalay (25), kariyerinde emin adımlarla ilerleyenlerden... 2004 yılında Miss Turkey’de üçüncü seçilmesine karşın, seçimini modellikten yana kullanmadı. Tiyatro üzerine eğitimine devam etti. Aslında Akalay’ı başarılı bir oyuncu olarak değil de bir dansçı olarak görebilirdik. Fakat geçirdiği bir sakatlık sonucunda 13 senelik dans eğitimine son vermek zorunda kaldı. Güzel oyuncu halen Haliç Üniversitesi’nde tiyatro okuyor. “Son sınıftayım. Mezun olduktan sonra İtalya hayalim var. Yüksek lisansımı orada yapmak istiyorum. Fakat zaman ne gösterecek bilmiyorum,” diyerek gelecek hakkındaki düşüncelerinden bahsediyor.
Akalay, şu sıralar oldukça keyifli ve yoğun bir dönem geçiriyor. Emre Altuğ ile başrolü oynadığı “Sizi Seviyorum” adlı film geçtiğimiz ay gösterime girerken, güzel oyuncunun “Nefes” isimli diğer filmi ise 16 Ekim’de vizyona giriyor. “Nefes, susturan bir film. Sözün başladığı yer değil de bittiği yer. Film, ölmenin kötü bir şey olduğunu söylüyor” diyerek merakla beklenen film hakkında ipuçları veriyor.


BKM’NİN YENİ OYUNUNDA ROL ALACAĞIM

“Sizi Seviyorum” proje olarak önüne geldiği zamansa kabul etmesinde filmin yönetmeni Mustafa Uğur Yağcıoğlu çok etkili olmuş. Güzel oyuncunun bu kadar heyecanlı ve mutlu olmasının nedeni ise ilk başrolünü oynamış olması. “İçim kıpır kıpır. Seyrederken, sanki o ben değilmişim gibi geliyor. İçinde olduğum için üçüncü bir göz olarak bakamıyorum. Filmi galadan önce izlemiştim. Çok keyif aldım” diyerek heyecanını paylaşıyor. Kısa bir süre önce başlayan yeni dizisi “Kış Masalı” ise bütün hızıyla devam ediyor. Güzel oyuncu, yeni sezonda BKM’nin yeni bir oyununda da yer alacağını ve oyunun kasım ayı gibi sahnelenmeye başlayacağının haberini veriyor.
Söz modaya geldiğinde ise Akalay, “Trendleri çok takip eden bir insan değilim. Tam tersine onların aksine giden biriyim” diyor. “Kendimi bildim bileli kahverengi çizmeler, pastel tonlardaki kıyafetler ve çiçekli Laura Ashley tarzı giysiler giyiyorum.”
AYAKLARIM RAHAT ETMELİ
Kıyafet konusunda rahatlıktan yana olan güzel oyuncu, “Bir kere ayaklarım rahat etmeli. Senelerce ayağımın üzerinde tepindiğim için belki o rahatlığı arıyorum” diyor gülerek ve ayakkabısıyla rahat edemediği zamanlarda mümkün olduğunca oturmayı tercih ettiğini söylüyor.
Akalay, alışveriş yapmayı çok seviyor. Bir yandan da insanın aldığı şeyin ömrünü tüketmesi gerektiğine inanıyor. “Özel günler için ayırdığım ayakkabılarım var. Ama genelde insanlar ayağımda hep aynı ayakkabıları görür. Yeni bir tanesine ihtiyaç duyana kadar onu giymek isterim” diyor gülerek.
Kıyafette lüks merakı olmadığını anlatan sempatik oyuncu, giyim konusunda doğallıktan yana; iddiasız kıyafetleri tercih ediyor. Çünkü yaratılış olarak insanın zaten çok iddialı olduğuna ve onu kıyafetle süslemenin bir anlamı olmadığına inanıyor. Yeşil işlenmemiş taştan küpeleri, iki kolyesi, ince bilekliği ve vakti zamanında el koyduğu annesinin gümüş yüzüğü dışında çok fazla aksesuvarı tercih etmeyen güzel oyuncu, “Günlük hayatımda çok fazla takı takmam. En fazla küpemi değiştiririm. Ama özel organizasyonlarda gümüş ağırlıklı etnik takıları kullanmayı tercih ediyorum” diyor.
Sacit Aslan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt