Need For Speed WORLD

tufless

Üye

Bende ordayım kardeşim bayramdan sonra gõrüşelim

Bu oyunda klan gibi bişey var mı?

Hm bak bu güzel oldu Görüşelim tabi kardeşim. Klan yok kardeş. Sadece grup var o kadar. Gel beraber takılırız. Beraber yarışlara gireriz falan. Sen kaç lvelsin ?Araba ne

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Hm bak bu güzel oldu Görüşelim tabi kardeşim. Klan yok kardeş. Sadece grup var o kadar. Gel beraber takılırız. Beraber yarışlara gireriz falan. Sen kaç lvelsin ?Araba ne

21 pek bilgim yok golf vardı bu gun mitsubisho aldım bi tane daha motor felan yok ama uğraşcaz

tufless

Üye

21 pek bilgim yok golf vardı bu gun mitsubisho aldım bi tane daha motor felan yok ama uğraşcaz

Bİldiğim kadar sana yardımcı olmaya çalışırım Az çok bişeyler öğrendim oyunda Oyundaki ismini söyle ekliyim seni oyunda rastlaşırak takılırız

Uhops

Üye
Konuşmalarını okudum bu serverlerin hepsi farkliymiş heralde ben her defasında başkasına giriyordum. Bende diyom neden hep neden baştan başlıyorum golf scrocci mi ney var şuan bende

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Konuşmalarını okudum bu serverlerin hepsi farkliymiş heralde ben her defasında başkasına giriyordum. Bende diyom neden hep neden baştan başlıyorum golf scrocci mi ney var şuan bende

Hehe ilk basta bende oyleydim sonradan çaktim olayı

tufless

Üye
Türkler apex eu da takılıyor

Uhops

Üye
E ne zaman toplanıyoruz

hileyle 2 m nakit yaptım 46 lw yaptım canım sıkıldı bıraktım