Need For Speed Undercover[Windows Phone]

Konu Sahibi
Need For Speed Undercover[Windows Phone]
Need For Speed Undercover oyunun Wp uyarlanmış halidir . Oyun .xap uzantısındadır .
Ekran görüntüsü :

Oynanış videosu :
[video=youtube;09gmWYQUhPg]http://www.youtube.com/watch?v=09gmWYQUhPg[/video]
İndirme Linki :

Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan

papakudioflu

Emekli Yönetici
eline saglık paşam yanlız bu deposit files linkleri uçmasın

Konu Sahibi
Başka link bulamadım ne zararı var ki ?

Konu Sahibi
Benim internetim yavaş ondan denemedim superonline geçince yaparız .

papakudioflu

Emekli Yönetici
hallederiz karddşim bende hiç ölmüycek linkleri var bunların eklenti paylaşımı gibi

mstf_l

Üye
Linkle için dropbox'ı kullanabilirsiniz. Ben ve arkadaşım 2 yıldır kullanıyoruz. Daha hiçbir şey silinmedi.2 gb ye kadar limit var. Share yaparak boyutu artırabilirsiniz. Yada ikinci hesap açabilirsiniz. E mail falan doğrulamıyor. Dosyaları yönetmekte kolay

Ben bu oyunu yükleyemedim HTC HD TOUCH ıma hafıza kartının içine atıp yüklemeyi denedim olmadı Mobil aygıt merkezi telefonumu görmüyor yardım

eRdaL.

Üye
Lumi 800 e bisey indiremiyorum wep sitesi uzerinden ne yapmam gerek?

Hünkarım konuya şu linkleri eklersen çok iyi olur.:

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sagol hunkarim hallderiz.

Tepkiler: Cihanî Sultan
arkadaslar ben samsung sgh i900 windows 6.1 işletim sistemli bir telefon kullanıyorum ama telefona yükledigim bu oyunları acamıyorum telefonumun .xap dosyalarını açmasını nasıl saglayabilirim bilgisi olan var mı ?

arkadaslar ben samsung sgh i900 windows 6.1 işletim sistemli bir telefon kullanıyorum ama telefona yükledigim bu oyunları acamıyorum telefonumun .xap dosyalarını açmasını nasıl saglayabilirim bilgisi olan var mı ?

Telefonunuz Windows Mobile kullanmakta.Bu sebeple Windows Phone 7 ve türevleri ile uyumlu hiçbir uygulamayı kuramazsınız, .cab uzantılı dosyaları kurarsınız sadece.Bunun için de Windows Phone bölümüne değil, sitenin daha altlarında yer alan Windows Mobile bölümüne bakmalısınız.

çok tesekkurler ugrasıp duruyordum ben de

Splinter cell deneme sürümü derken demo mu oluyor?