Need for Speed™ Most Wanted v1.0.46

Sponsorlu Bağlantılar

nakzo

Üye
ya ben tabletime indirdim yüleyemedim arkadaşlar yanlış mı yapıyorum?

- - - Eklendi - - -

ya ben tabletime indirdim yükleyemedim arkadaşlar yanlış mı yapıyorum? yardım edin

DeathMood

Üye
paylaşım için teşekkürler. sony xperia go sorunsuz çalıştı. :oke:

trapdoor

Üye
OPEN GL için hangisi en fazla uyumlu olur

osicik

Üye
tşk wifi ile çekince çalıştı...

beckhamrbz

Üye
WONDER DA sola gitme hatası var mı bunda da

Xanymore

Xanymore

Üye
Site yavaş ama eline sağlık güzel paylaşım

- - - Eklendi - - -

Oha oyun 2 gb mi wi-fi den çekerken 2055 mb boş alan yok diyor :D

owenefe

Üye
nerden buluyonuz boyle abidik gubudik upload sitelerini on tane reklam acılıyo indirene kadar % 58 de kaldı.....
yeminlen ağzımdan aldın mediafire gibi siteler varken tuhaf tuhaft sirelere uploadlıyorlar

anan61

Üye
S3 için hangisini indirmeliyim arkadaşlar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

anan61

Üye
Teşekkür ederim.

mpy

mpy

Üye
biride şu ss nin nereye kopyalanacağını yazmamış arkadaş.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
apk yı kurdum (mali indirdim) sd klasörünü sdcard android data içine attım oyunu açtığımda ''the content found in the device is not compatible with the game version. please update the addtional content and try again.'' böyle uyum sorunu veren bir hata aldım s3 te. sağol yinede.

connection123

Üye
2.3.3 üstü diyor ama galaxy mini 2 de çalışır mı ?

scatman808

Üye
adreno işlemci ama hafıza yüzünden indiremiyorum arkadaşlar extsdcar a yüklemenin bir yolu yok mu ;?

zubeyr_6161

Üye
Arkadaslar s2 ye apk dosyasini indordim ve oyuna direk girdim sd dosyasini hic biryere kopyalamadim indirmedimde.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar s2 ye apk dosyasini indordim ve oyuna direk girdim sd dosyasini hic biryere kopyalamadim indirmedimde.

emreilbasar78

Üye
teşekkürler

FK5896

FK5896

Üye
dün oyunun offline versiyonunu yükledim. birkaç sorun yaşadım. oyun oynarken otomatik duraklatma, oyundan atma beyaz ekran vs. vs. gibi. ama ayarlardan reset data diye bir seçenek vardı ona tıkladım oyun kendini yeniledi. gram kasma yoktu ama şimdi yine aynı sorunları veriyor :( sinir etti beni.....

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

musatan

musatan

Üye
Oyunu yükledim sd yi attım. Açtığımda ea logosundan sonra "additional content out of date" yazısı geliyor. Exit e basınca çıkıyor oyundan. Bu sorun nedir?

FA5T

Üye
S3`de ve tablet`te bariz performans farkı oluştu bu versiyonda.Fps düşmesi yaşamadım.Teşekkürler.

Üst Alt