1.0.28 e göre olan saniyelik atlamalar kasmalar düzeltilmiş cok daha kaliteli bi hal almıs boylece![]()
![]()
Kardes tablete indirdim polypad 7200 e ama sd data gormuyo internetten indir diyor 2055 mb data indir diyor senin verdigin mali dosyasi ise 1800 mb cikiyo nasil yapcam bilemedim 2gb hafiza var indiremiyorumda sende data 2 gb mi eski versiyon calisiyo bende ses sorunu vardi data sida 1800 du heralde bu data yi eski apk de denicem bakalim calisir insallah
acaba boş alan mı istiyo 2055mb tekrar bi bakayım datayı göruyor oyun ama yine wifi istiyo kafam karıştı şu hafıza yokmu delirtecek beni 4gb diye aldım 2gb çıktı yavvv..kartta görmüyo delirtecek beni:
Ben linkteki mali ile denedim oyun açılmadı sonradan direk wifi ile dosyaları çektim 604mb o zaman oyun açıldı sorun yok. Toplam 1,89gb olarak gözüküyor.

acaba boş alan mı istiyo 2055mb tekrar bi bakayım datayı göruyor oyun ama yine wifi istiyo kafam karıştı şu hafıza yokmu delirtecek beni 4gb diye aldım 2gb çıktı yavvv..kartta görmüyo delirtecek beni:![]()

sanki biraz daha seri olmuş heralde oyun bana öle geldi ama tablettin eyvallahı var cpu normalde bile sıfır kasmayla oynuyo tüm hd oyunları bide hafıza sorunu olmasa süper olcak

nerden buluyonuz boyle abidik gubudik upload sitelerini on tane reklam acılıyo indirene kadar % 58 de kaldı.....