Need for Speed™ Most Wanted v1.0.46

Sponsorlu Bağlantılar

Downey

Downey

Üye
:tşk:

ahmetalp1

Üye
1.0.28 e göre olan saniyelik atlamalar kasmalar düzeltilmiş cok daha kaliteli bi hal almıs boylece :) :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Jaunus

Jaunus

Üye
1.0.28 e göre olan saniyelik atlamalar kasmalar düzeltilmiş cok daha kaliteli bi hal almıs boylece :) :tşk:

kesinlikle katılıyorum.Önceki sürümde virajlarda hareket algılamada sıkıntı vardı,arada bir donma vardı bu sürüm gayet stabil. Kullanınca farkı anlayacaksınız

• Beğen
Tepkiler: ahmetalp1

volverine_007

Üye
Kardes tablete indirdim polypad 7200 e ama sd data gormuyo internetten indir diyor 2055 mb data indir diyor senin verdigin mali dosyasi ise 1800 mb cikiyo nasil yapcam bilemedim 2gb hafiza var indiremiyorumda sende data 2 gb mi eski versiyon calisiyo bende ses sorunu vardi data sida 1800 du heralde bu data yi eski apk de denicem bakalim calisir insallah

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kardes tablete indirdim polypad 7200 e ama sd data gormuyo internetten indir diyor 2055 mb data indir diyor senin verdigin mali dosyasi ise 1800 mb cikiyo nasil yapcam bilemedim 2gb hafiza var indiremiyorumda sende data 2 gb mi eski versiyon calisiyo bende ses sorunu vardi data sida 1800 du heralde bu data yi eski apk de denicem bakalim calisir insallah

Ben linkteki mali ile denedim oyun açılmadı sonradan direk wifi ile dosyaları çektim 604mb o zaman oyun açıldı sorun yok. Toplam 1,89gb olarak gözüküyor.

volverine_007

Üye

Ben linkteki mali ile denedim oyun açılmadı sonradan direk wifi ile dosyaları çektim 604mb o zaman oyun açıldı sorun yok. Toplam 1,89gb olarak gözüküyor.
acaba boş alan mı istiyo 2055mb tekrar bi bakayım datayı göruyor oyun ama yine wifi istiyo kafam karıştı şu hafıza yokmu delirtecek beni 4gb diye aldım 2gb çıktı yavvv..kartta görmüyo delirtecek beni::D:D:D

- - - Eklendi - - -

acaba boş alan mı istiyo 2055mb tekrar bi bakayım datayı göruyor oyun ama yine wifi istiyo kafam karıştı şu hafıza yokmu delirtecek beni 4gb diye aldım 2gb çıktı yavvv..kartta görmüyo delirtecek beni::D:D:D

şimdi denedim 1.28 apk de senin verdiğin yeni apknin mali 400 dataını ekledim açıldı ama ses gelmiy yine heralde tabletten kaynaklanıyo bu ses sorunu neyse şimdilik cızırtı yok gibi inşallah olmaz hiç olmassa music playerden çalarım müzik :D:D sanki biraz daha seri olmuş heralde oyun bana öle geldi ama tablettin eyvallahı var cpu normalde bile sıfır kasmayla oynuyo tüm hd oyunları bide hafıza sorunu olmasa süper olcak:D:D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar :D

• Beğen
Tepkiler: alaStar
HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
Beyler ben indirdim dosyaları apkyi yukledim sonra sd dosyasini android/data icine nereye aticaz denedim ama hala download istiyor yardim edermisiniz?

alaStar

alaStar

Üye
Bunu 1.28 apk nın üzerine yüklersem sd dosyasını değiştirmeme gerek kalırmı acaba ?

5300

Üye
Multiplayer oluyor mu bu oyun ??

Software95

Eyvallah ne zamandır bekliyordum yeni sürümünü sonunda çıkardılar :tşk:

212celal

212celal

Üye
teşekkürler

sinan74

Üye
Sd kartina dosyayi atip yukluyorum maalesef durdu hatasi veriyor data yida obb yide denedim yine ayni. telefon galaxy ace rootlu

hunter41

hunter41

Üye
nerden buluyonuz boyle abidik gubudik upload sitelerini on tane reklam acılıyo indirene kadar % 58 de kaldı.....

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ugur1000

ugur1000

Üye
youtube videolarına baktım mini 2 de kasmıyor şu an almadan önce oyun arşivi oluşturuyorum :)
-added to my download list :)

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

emrebyram

Üye
Super

Eklentİndiriyor

Üye
abi markette bu oyun 0,95 dolara düşmüştü satın aldım.

nokiae6

Üye
Ea telefon için oyunlarda başarılı bu oyunda konsolları aratmıyor

Üst Alt