Need For Speed Shift: Yarış Oyunu [ Bada OS Games - Oyun ]

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Need For Speed Shift: Yarış Oyunu [ Bada OS Games - Oyun ]
Samsung S8500 için özel olarak geliştirilmiş bir yarış oyunu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kadirx06, yirtici82, lebron_jamess ve 37 diğerleri

ali_ihsan

Üye
tesekkurler

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler

eeskikara

Üye
teşekkürler

turkmann55

Üye
saol

askero

Üye
teşekürler

silver021

silver021

Üye
offff :@ heryerde bunu arıyorum ama yok yok yok.
silinmiş kaldırılmış. 500.000 kişi ne ara indirmiş bu uygulamayı yaw.

romess

Üye
offff :@ heryerde bunu arıyorum ama yok yok yok.
silinmiş kaldırılmış. 500.000 kişi ne ara indirmiş bu uygulamayı yaw.

Aynen... Bende de Asphalt5 kurulu geldi.. Nerden buluruz acabaNFS yi..?

massgrave

Üye
evet olsa iyi olur harici link olan varmı elinde

garfield__53

garfield__53

Üye
harici linkten ziyade siteye takılan wave kunlanıcılarından biri upload etse süper olur..

:::burak:::

:::burak:::

Üye
arkadaslar bende var linki ve oyunun kendisi ama bu sitede artik bisey paylasmak istemiyorum isteyen arkadaslara pm ile linki atarim

erem.qns

erem.qns

Üye
ya ben indirdim bunu bu linkten. Kies de yükle yazısı aktif deil. Nasıl yükleyebilirim ?

zino

Üye
saolasdasd

caner90

caner90

Üye
tşkr edrimm

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

burtiburak06

Üye
bende dosyası war yukuyemiyorum kiesi kurmuyor pc deli oldum kurulum iptal deyim duruyo kafayı yiycem yardım pls

matrax-0052

Üye
Saolun ama bu şekiilde paylaşmakla oyun yüklenmiyor yükle seçeneği pasif durumda.Sistemi çok sağlam yapmış samsung mesela bu oyun ücretsiz yayınlanan sürüm olmasına rağmen ücretsiz indirme sınırı bittiği için kies yüklemiyor bir şekilde kies olmadan tele atarak kurma yöntemi çıksa o zaman kurabiliriz ama kies ile kurduğumuz şeyler samsungun serveri ile bağlantılı olduğu için kurmak mümkün değil.Onuda geçtim ücretli olsada satın alsak ama oda yok kaldırılmış halbuki bu oyun için aldım ben waveyi:D

palawrax

palawrax

Üye
Evet tuhaf birşey oyun ne satılık nede ücretsiz olarak yer alıor daha önce yüklemiş olan arkadaşların xml dosyasıyla denesek olurmu acaba bi arkadas böyle bir fikir ortaya attı bizde yükle butonu pasif ama daha önce bu oyunu yüklemiş arkadaşlar silseler bile indirdiklerim kısmından yeniden yükleyebiliyorlar onlar indirebildiğine göre bizde indirip kurabiliriz daha önce bu oyunu yükleyen hiç arkadaşımız yokmu onun xml dosyasını upload etsek bizde sanki geçmişte yüklemiş gibi dosya yardımıyla oyunun kurulum dosyası var zaten o şekilde yükleyebiliriz diye düşünüyorum!!

Üst Alt