Need for Speed SHIFT türkce tum modeller ıcın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
Need for Speed SHIFT türkce tum modeller ıcın
ewet arkadaslar ıste sıze Need for Speed SHIFT normal oyunu cıkmadıgı ıcın bu dosya resmı dııl arkadaslar o yuzden on ızlemesı yok bütün ekran cozunurluklerı var

dowland

bi tesekkur butun emegın karsılıgıdır !!!!!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: minur, nınnn, by_suskun2323 ve 11 diğerleri

ifna

ifna

Üye
bu oyun ve konu ön izlemeleriyle ve tüm ekran çözünürlükleri de dahil olmak üzere ayrı ayrı linkler halinde benim tarafımdan baylaşılmıştı kardeş.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
kardes senn paylasımında sadece 1 ekran boyutu var bılmem farkında mısın ??? 176x220 ekran boyutunu paylasmıssın bunda butun ekran boyutları var

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sağolasın.

Symbiont

Üye
Boşuna DemiyorumParentez içinde Çözünürlüğü Yazın Diye Değilmi Paylaşmadan Önce Okuyun

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna DemiyorumParentez içinde Çözünürlüğü Yazın Diye Değilmi Paylaşmadan Önce Okuyun
benim yazacak bı cözunurlugum yok ben butun modeller ıcın dedım fakında ısen.butun modeller deyınce teker teker yazmama gerek yok dıe dusunuorum yanlıs mıyım :allalla:
sen saol arkadasım

Symbiont

Üye
benim yazacak bı cözunurlugum yok ben butun modeller ıcın dedım fakında ısen.butun modeller deyınce teker teker yazmama gerek yok dıe dusunuorum yanlıs mıyım :allalla:

sen saol arkadasım
Seni Kastedmedim Diğer shift in Konusuna Edit atarken Benimde Kasam karıştı Herkese Söledim:oke:

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
ifna

ifna

Üye
ayıp çokkk ayıp yahu be

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
ayıp çokkk ayıp yahu be
ne ayıbı bılader ayıp olan seyı sole

--------------- Ekleme ---------------

bu arada oyunu ındırıp tesekkur etmeyen arkadaslara helal olsun dıorum baka bısı demıorum

Uruloki

Uruloki

Üye
teşekkürler indidirip attım şimdi

F!R@R!M

F!R@R!M

Üye
sağol

MeLih_061

MeLih_061

Üye
TEşekkürler KArdeşim Eline, EMeğine Sağlık..Başarılarının devamını dilerim.. :oke:

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
TEşekkürler KArdeşim Eline, EMeğine Sağlık..Başarılarının devamını dilerim.. :oke:
eyvallah ben tesekkur ederım yorumun ıcın kardesım senın yorumların benm paylasım yapama ıstegımı gerı getırıo dıyebılırım saol kardesım

MeLih_061

MeLih_061

Üye
önemli değil kardeşim herzaman paylaşım yap sen yorumumu hiçbir zaman esirgemem :oke:

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim herzaman paylaşım yap sen yorumumu hiçbir zaman esirgemem :oke:
burdan yararlanan herkez senın gıbı yorumunu esırgemese burasını paylasıma bogarım ama senın kadar kadır kıymet bılmıolar malesef saol kardesım

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Sen ne olursa olsun paylaş kardeşim..Güzel başarılarına devam.........!!!! xD

F!R@R!M

F!R@R!M

Üye
başarıların devamını diliyorum emeğine saygı duyuyorum allah modeminin uşıklarını söndürmesin amin allah pc ni bozmasın amin :))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt