emrecn Üye gioda denicem şimdi kardeşim ----------Eklendi @ 20:49:49 ---------- Yazıldı @ 20:46:46 ---------- ea simgesi açılıp oyundan atıyor daha sonra gioda
gioda denicem şimdi kardeşim ----------Eklendi @ 20:49:49 ---------- Yazıldı @ 20:46:46 ---------- ea simgesi açılıp oyundan atıyor daha sonra gioda
yyy Üye Teşekkürler ---------- Eklendi @ 12:58:39 ---------- Yazıldı @ 12:55:36 ---------- Teşekkürler
ferhatde Üye emrecn' Alıntı: gioda denicem şimdi kardeşim ----------Eklendi @ 20:49:49 ---------- Yazıldı @ 20:46:46 ---------- ea simgesi açılıp oyundan atıyor daha sonra gioda Genişletmek için tıkla ... çözüm varmı o olaya bende de galaxy mini var aynı sorun var
emrecn' Alıntı: gioda denicem şimdi kardeşim ----------Eklendi @ 20:49:49 ---------- Yazıldı @ 20:46:46 ---------- ea simgesi açılıp oyundan atıyor daha sonra gioda Genişletmek için tıkla ... çözüm varmı o olaya bende de galaxy mini var aynı sorun var
anldogan989 Üye Sarangni' Alıntı: Oyun acildi ama yaris basladiginda araba direk sola gidiyor nasil ayarlaniyor acaba. Genişletmek için tıkla ... ayarlara gir ekrana gir en altta kalibrasyon var tıkla telefonu düz bir yüzeye koy kalibre et e bas ve sonra oyunu ac - - - Eklendi - - - ferhatde' Alıntı: çözüm varmı o olaya bende de galaxy mini var aynı sorun var Genişletmek için tıkla ... Oyun internet istiyor
Sarangni' Alıntı: Oyun acildi ama yaris basladiginda araba direk sola gidiyor nasil ayarlaniyor acaba. Genişletmek için tıkla ... ayarlara gir ekrana gir en altta kalibrasyon var tıkla telefonu düz bir yüzeye koy kalibre et e bas ve sonra oyunu ac - - - Eklendi - - - ferhatde' Alıntı: çözüm varmı o olaya bende de galaxy mini var aynı sorun var Genişletmek için tıkla ... Oyun internet istiyor
özgür123456 Üye ben indiremiyorum indirme bşarısız diyo bide bn gio mu nasıl senn gio gibi rootlaya bilirm yardımcı olurmusun ??
ben indiremiyorum indirme bşarısız diyo bide bn gio mu nasıl senn gio gibi rootlaya bilirm yardımcı olurmusun ??